RealVGA jak to zrobić??

• 2 Odpowiedzi
  • 1159 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline redharry

• **
  • 245
  • Sprzęt: Galaxy S3 & Transformer Infinity
RealVGA jak to zrobić??
« dnia: Styczeń 23, 2007, 16:53:53 »
Siema
mam włączony tryb RealVGA w moim MDA Pro i nie wiem czemu ale znikneły mi ikonki startu itp jest sam napis na innym temacie powiedziano że trzeba coś zainstalować ale co ?? co mam zrobić aby mieć takie fajne themy jak ma większość użytkowników Reala tzn. gdzie mam wsadzić paczke Vista Mobile RealVGA ?? w niej są foldery z obrazkami mam te całe foldery powrzucać do Wisbara ?? czy same wszystkie obrazki ?? a co z dźwiękami ??
(Wisbara trzeba instalować w pamięci głównej??)
Pozdr

*

Offline KrzysiekM

• 371
  • Warszawa
  • Sprzęt: iPAQ hx4700, Nokia N95 8GB
Re: RealVGA jak to zrobić??
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 23, 2007, 17:13:56 »
Cytat: "redharry"
Siema
mam włączony tryb RealVGA w moim MDA Pro i nie wiem czemu ale znikneły mi ikonki startu itp jest sam napis na innym temacie powiedziano że trzeba coś zainstalować ale co ?? co mam zrobić aby mieć takie fajne themy jak ma większość użytkowników Reala tzn. gdzie mam wsadzić paczke Vista Mobile RealVGA ?? w niej są foldery z obrazkami mam te całe foldery powrzucać do Wisbara ?? czy same wszystkie obrazki ?? a co z dźwiękami ??

Przecież podobny wątek, jest 10 pozycji niżej.... Po co dublować :?:  :surprised:

*

Offline redharry

• **
  • 245
  • Sprzęt: Galaxy S3 & Transformer Infinity
RealVGA jak to zrobić??
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 23, 2007, 17:24:33 »
ok. zainstalowałem Wisbara 2 i skiny po Hard Resecie  :kill:  
wszystko było by fajnie gdyby wszystko nie było strasznie małe,  w start (kaskadowe menu) setings i np. system i tu znikneły mi ikony, zostały tylko podświetlenia i jeszcze czegoś jak to naprawić i co zrobić żeby wszystko było troche większe i mieć takie fajne skróty do programów jak na kompie ?? (czy da się powiększyć wszystko taksty itp. oprócz tych na today ??)
Pozdr