Klawiatura ekranowa z TAB

• 2 Odpowiedzi
  • 1136 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline tplewa

• 688
  • Sprzęt: HTC Touch HD
Klawiatura ekranowa z TAB
« dnia: Listopad 20, 2009, 18:43:24 »
No wlasnie widzial ktos moze klawiature ekranowa spelniajaca w sumie 2 warunki ( na ekranie 3.8 )

1. dostepny klawisz TAB
2. finger friendly

Najlepiej cos w stylu Finger Keyboard...
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe."

*

Offline ..k..l..m..n..

• 2602
  • Sprzęt: LG Swift 3D, HTC Leo, Eten M700
Odp: Klawiatura ekranowa z TAB
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 20, 2009, 23:25:15 »
Wydaje mi się, że ja gdzieś widziałem ;)

Możesz zerknąć na ten, alternatywnie na ten wątek - w pierwszym poście znajdziesz różne layouty pod PCM Keyboard maksymalnie v0.14, wszystkie pod palucha i z tego co pamiętam każda ma TAB (zwykle pod literą T). Nie używałem jeszcze PCMK na Touch HD, ale nie powinno chyba być niespodzianek, ewentualnie może być konieczność dopasowania rozdzielczości skinu ale to proste.

Do PCMK w wersji obecnej (v0.23) palcolubny skin znajdziesz w tym, alternatywnie w tym wątku.

Wrzuciłem też jakiś czas temu w dziale Blackstone palcolubny skin do FingerKeyboard, który stale używam - pisanie za jego pomocą na HD jest superwygodne i szybkie. Nie ma tam coprawda TABa, ale pewnie możnaby przerobić (nie używam właściwie tego klawisza). Wątek jest tutaj, alternatywnie skin do pobrania stąd.
LG Swift 3D: Froyo
HTC Leo: EnergyROM 28244 Sense 2.5 Cookie 2.0
Eten M700: _TB_TB_ WM6.1

*

Offline tplewa

• 688
  • Sprzęt: HTC Touch HD
Odp: Klawiatura ekranowa z TAB
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 21, 2009, 00:13:44 »
O dzieki za info   :ok: tak PCM Keyboard  wyglada ok :) a co do skinow to sobie poradze :)

Do tego nawet do FK widze skin oraz opis jak co ustawiac - ktory chyba bedzie mozna zaadaptowac :)

"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe."