Witam
Ponieważ wczoraj otrzymałem drugą sztukę Pro2, postanowiłem wgrać nowy oficjalny ROM WWE 6.5. w wersji 1.86.401.0. :)Co do wrażeń z użytkowania od wczoraj w manili moja lokalizacja nie działa w 100%, to znaczy owszem wykrywa że jestem w Łodzi, ale nie ma informacji z nazwą miasta a jedynie " My location", w trybie ladska-pe tapeta nie pokrywa całego ekranu, jest obcięta z dwóch boków, ogólnie nie ma większych wahnięć systemu, na moje wrażenie na pewno wanilia działa szybciej w wersji WM6.1 niż 6.5, system zachowuje się stabilnie, podczas zabawy przez kilka godzin nie udało mi się "zamulić" systemu. Z jednodniowych obserwacji na pewno uległo poprawie Radio w Romie jest z tego co wiem najnowsze czyli 4.49.25.17, GPS fixa łapie w 5s, wifi działa stabilnie i nie zrywa połączenia, jeśli chodzi o zasięg na pewno lepszy, w poprzedniej wersji WM 6.1 miałem trudności w wykonaniu połączenia z pewnego miejsca które znajduje się na skraju sieci EDGE a 3G, w najnowszym radiu tego problemu nie ma, w tym samym miejscu mam cały czas 3G a i z połączeniem też nie ma żadnego problemu, jak na moje oko również poprawie uległa wytrzymałość baterii, od wczoraj wieczór przy dość intensywnej zabawie, troszkę GPS i rozmów nadal mam 70%. Jak na razie takie bardzo pobieżne moje spostrzeżenia bo cóż można stwierdzić przez 24h.