Witajcie
Po upgradzie romu mojego HP Ipaq 614c następuje zwis (niebieskie logo). Ładowanie romu poprzez sdloader oraz przy pomocy dnw (ładowanie romu przez usb z pc) nic nie daje. Po każdej magicznej sekwencji klawiszy:
Clean boot - Voice Commander + OK + Reset
Download Image - Volume Down + OK + Reset
SDloader - Volume Up + OK + Reset - USB disconnected, SDcard in
Diagnostics - Voice Commander + Volume Down + Reset
Ekran zamraża się i widnieje tylko niebieski ekran z operacją wywołaną (czyli np. clean boot, download image itd.). Podczas wykorzystania aplikacji dnw.exe pojawia się komunikat ERROR: Can't create dnw.ini]. Czytając na angielskich forach podobno zależy czy dokonuje się tego z laptopa czy z pc stacjonarnego. Niestety nie mam stacjon arnego ale coś mi się nie chce wierzyć, iż jest to istotne. Przeczytałem już kilkadziesiąt całych grup postów i stoję w miejscu.
Zwracam się zatem do Was z prośbą czy jest jeszcze jakieś alternatywne rozwiązanie poza sdloader i dnw?
Z góry wielkie dzięki.
Hej
Krabat
te magiczne sekwencje stosujesz tylko w okreslonych przypadkach, jesli stoi na niebieskim ekranie daruj sobie sdloader gdyz nie pomoze
nie wiem co zle robisz i w ktorym momencie
nie wiem czy modyfikowales ROM w hexedytorze xvi32 wycinajac pierwsze 3432 bajty zanim wgrales poprzez DNW
komputer stacjonarny a notebook nie ma roznicy, tu akurat przeczytales glupoty
wlasnie alternatywnym rozwiazaniem wgrywania gdy hp nie wstaje jest wlasnie DNW, ostatnia deska ratunku
tym zawsze podniesiesz
napisales nic nie daje a to ogolne pojecie gdyz nie wiem czy skonfigurowales program DNW
wiec po kolei czy posiadasz sterowniki usb do programu DNW?
czy wiesz ze musisz zmienic wartosci w opcjach DNW?
napisz co dokladnie robiles,czyli zmiany w DNW instalacja sterownikow,zmiany Xvi32,itp
bede wiedzial od ktorego momentu mamy dzialac by odratowac urzadzenie
na poczatek tu masz dnw wraz ze sterownikiem gdyz tez nie wiem jaka ty masz
http://www.mediafire.com/?zmnmzmwnjtk