Potrzebuje dla syna czasowe wyłaczanie dzwonka w telefonie, a scislej w MM. Myslalem o Locale, ale okazalo sie, ze kosztuje przeszlo 8$ i to tylko ze wzgledu na promocje swiateczna, a zdecydowanie nie jest tu potrzebna funkcjonalnosc ktora oferuje ta aplikacja. Niby zawsze lepiej miec wiecej, ale w tym przypadku wolalbym ograniczyc sie do formy darmowej, tym bardziej, ze z wiadomych wzgledow syn nie ma mozliwosci kupienia czegokolwiek w AM.
Znalazlem
Setting Profiles Lite:
http://www.appbrain.com/app/setting-profiles-lite/com.probeez.liteprofiles. Czy ktos potrafi mi napisac, jak sie spisuje ta aplikacja, warto ja instalowac? Dodam, ze musi to byc maksymalnie niezawodne, bo mam dosyc tlumaczenia sie przed gronem pedagogicznym.
Niektorym moze sie to wydac zabawne, ale zareczam, ze takie nie jest...
Nigdy nie testowałem zadnej tego typu aplikacji, a wolalbym nie smiecic dziecku w urzadzeniu, wiec na poczatek zdaje sie na Wasz osad i znajomosc w/w tematu.
Edit: Zastosowalem
Setting Profiles Lite i wyglada na to, ze jest to dokladnie to, czego potrzebowalem. Dla potomnych dodam, ze "Lite" oznacza w tym przypadku ograniczenie do jednego aktywnego profilu, czyli dla 70% uzytkownikow bedzie to zapewne wystarczajace