poszukuje polski rom

• 8 Odpowiedzi
  • 3687 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline siemien3540

• *
  • 80
  • Sprzęt: Xperia X1 rom w fazie testowania
poszukuje polski rom
« dnia: Wrzesień 26, 2009, 21:23:12 »
witam mam  wie ktoś może skąd wziąć ten Rom FireStorm_v3.2.16LEO ale po polsku bo bardzo mi pasuje tylko mam po angielsku daje rade po angielsku ale wolał bym ojczysty język chyba ze nie ma po polsku to może jest jakiś inny Rom podobny po polsku i żeby tf3d działało w poziomie bo w tym nie działa z góry dziękuje za pomoc   
siemien3540

*

Offline linshi

• 555
  • Od pytań jest forum.
  • Sprzęt: Xperia Z3 Compact
Odp: poszukuje polski rom
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 27, 2009, 00:10:43 »
witam mam  wie ktoś może skąd wziąć ten Rom FireStorm_v3.2.16LEO ale po polsku bo bardzo mi pasuje tylko mam po angielsku daje rade po angielsku ale wolał bym ojczysty język chyba ze nie ma po polsku to może jest jakiś inny Rom podobny po polsku i żeby tf3d działało w poziomie bo w tym nie działa z góry dziękuje za pomoc   
FireStorm jest tylko po angielsku, tf3d nie działa w poziomie ponieważ ta wersja manili nie posiada trybu landscape.
Jedyny polski rom z TF3D to mój rom liX-2.3 dostępny tutaj na forum ( wkrótce wersja 2.4 manila 2.5 tak jak w firetorm lecz po polsku ) lub oryginalny rom r3aa.
Czy aby na pewno ?

*

Offline siemien3540

• *
  • 80
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 27, 2009, 09:37:11 »
dzięki za  pomoc miałem już rom liX i chyba do niego wrócę 
siemien3540

*

Offline tagor

• 264
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 29, 2009, 06:34:55 »
Jedyny polski rom z TF3D to mój rom liX-2.3 dostępny tutaj na forum ( wkrótce wersja 2.4 manila 2.5 tak jak w firetorm lecz po polsku ) lub oryginalny rom r3aa.

Zauważ, że autor wątku pisał o romie "po polsku" a nie polskim romie. W przypadku większości romów z manilą wystarczy zmiana jednej wartości w rejestrze (było na forum) aby TF3D było po polsku. HKCU/MUI/CurLang zmieniasz z 1033 na 1045. Osobiście używam jednego z ostatnich romów Itjego z WM6.5 i TF3D i mam "Historia połączeń", "Kalendarz" itd.

*

Offline linshi

• 555
  • Od pytań jest forum.
« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 29, 2009, 12:40:29 »

Zauważ, że autor wątku pisał o romie "po polsku" a nie polskim romie. W przypadku większości romów z manilą wystarczy zmiana jednej wartości w rejestrze (było na forum) aby TF3D było po polsku. HKCU/MUI/CurLang zmieniasz z 1033 na 1045. Osobiście używam jednego z ostatnich romów Itjego z WM6.5 i TF3D i mam "Historia połączeń", "Kalendarz" itd.

Dokładnie pisał o romie po polsku a nie manili po polsku, to jest chyba różnica ? Dla mnie i myślę że dla większości jest.

Czy aby na pewno ?

*

Offline vegas55

• *
  • 55
  • Sprzęt: HTC touch Diamond/ Xperia x1 (HTC Venus)
« Odpowiedź #5 dnia: Październik 09, 2009, 19:27:03 »
Witam
Właśnie dziś zakupiłem SE x1 ,udało mi się dostać całą metalową, srebrny kolor, nie obija i nie palcuje się,
a wcześniej miałem długooo Diamond HTC,
tak więc czekam również na nowy rom do sex1, bo bardzo tego mało na forum w porównaniu do Diamonda...
pozdrawiam

Dublowanie postów (http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=132895.msg1114890#msg1114890) // beju
« Ostatnia zmiana: Październik 09, 2009, 21:34:14 wysłana przez beju »

*

Offline lulek

• 738
  • Sprzęt: Wiz>Herm>Diam>SEX1>HD>HD2>DHD>EVO3D>SENS>SGS3
« Odpowiedź #6 dnia: Październik 22, 2009, 17:31:25 »
jest tutaj jeden kucharz to męczcie go w jego temacie ;-)

sgs III

*

Offline linshi

• 555
  • Od pytań jest forum.
« Odpowiedź #7 dnia: Październik 23, 2009, 00:34:25 »
jest tutaj jeden kucharz to męczcie go w jego temacie ;-)

Jak napisałem w temacie wyżej, brak czasu, ale rom będzie, mogłbym wydawac co tydzień kolejne niedopracowane wersje ale wole to zrobić raz na 2 lub 2.5 miesiąca ale wydać rom który ma poprawione błędy, mimo że ludzie narzekają na rom liX-2.3 nie zdają sobie sprawy że on ma jedna prawie 2 miesiące, błędy które w nim są nie były rozwiązane nawet na xda.
Przykre jest że większośc z nich jedynie potafi krytykować.
Czy aby na pewno ?

*

Offline siemien3540

• *
  • 80
« Odpowiedź #8 dnia: Październik 30, 2009, 07:31:10 »
Zawsze się znajdą tacy ludzie co będą krytykować a sami nic nie potrafią rozwiązać problemu ja mam lixa 2.3 i działa super nawet aparat lepiej chodzi czekam na nowy rom twojego autorstwa

pozdrawiam
siemien3540