romy z dzialajacymi wideo rozmowami

• 35 Odpowiedzi
  • 5485 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline marianpower

• 960
    • Pozycjonowanie stron
  • Sprzęt: HD2 , DESIRE, SENSATION
romy z dzialajacymi wideo rozmowami
« dnia: Wrzesień 22, 2009, 12:51:51 »
panowie zakladam nowy watek gdyż wydaje mi sie ze moze byc to przedatne dla wszystkich posiadaczy
szukam  nowego rumu z dzialajacymi wideo rozmowami i narazie znalalem jeden .
może być tez osobny dialer ale instalowalem juz kilka takich i zawsze cos bylo nie tak. wiem ze da sie wyłaczyć tachi dialer ale ten w winMo jest beznadziejny!!

1. Energy rom  "OldManila" includes the older TF3D Manila (as seen on a stock ROM), plus Titanium. This also includes the regular HTC dialer
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=536751
 problemem jest tylko albo az stara manila ;(

przepraszma za ten post zawsze energy byl w 3 wersjach tak jak jest to opisane na stronie i ta 3 wersja odlmanila zawsze byly wideo rozmowy teraz kliknolem na download i w najnowwszym romie sa tylko 2 wersje .

problem z wideo rozmowami polega na tym ze nowa manila nie obdluguje starego dialera.
bede wgrywal inne dialery i robil printscreeny zebvy wam pokazac jak to wyglada.

moze razme uda nam sie znalesc w koncu jakis rom dzieki ktoremu bedziemy mogli wykorzystac 100% naszego telefonu!!
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 22, 2009, 19:31:54 wysłana przez marianpower »

*

Offline yaro78

• **
  • 116
  • Sprzęt: HERM300 WM6 Shaps Radio 1.50.00; IPL1.04/SPL2.1 Olipro
Odp: romy z dzialajacymi wideo rozmowami
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 22, 2009, 15:26:10 »
Witka
Wlaśnie zaladowalem to kilka dni temu i nie widzę ani karty ustawień do video rozmow ani tez opcji w dialerku.
Też próbuję coś znaleźć z nowych romów z video call i na razie nici.
Gdybyście znaleźli na to sposób to piszcie.

Pzdr
Yaro

*

Offline fiolemonq

• **
  • 113
  • Sprzęt: note3, s gsII, motorola defy
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 22, 2009, 15:28:45 »
a na provenie 2.3 nie dzialaja? bo kurcze gadalem na videorozmowach, tylko nie pamietam czy to juz na provenie czy jeszcze na orangutanie.

ogolem bylem pelen zachwytu, jak wczoraj wrzucilem sobie EnergyROM'a, a tu dzsiaj niemila niespodzianka z tymi video rozmowami ;/
trium eclipse -> 3200 -> c650 -> c651 -> c975 -> e398@e1 -> k700i -> 6300 -> e65 -> e8 -> n93i -> n95 -> HTC touch pro [ * ] -> HTC diamond -> TG01 -> galaxy SII -> Note3 -> ?

« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 22, 2009, 15:32:25 »
Na provenie pewnie był.

Ew znajdźcie starsze wersje Energy. Bodajże mercury był jeszcze z regular dialerem.

tachi dialer - brak video rozmów.

*

Offline marianpower

• 960
    • Pozycjonowanie stron
« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 23, 2009, 14:07:28 »
znalelzme taki rom czy moze ktos go przetestowac i dac znacz jak dziala ??
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=521007

jest zainstalowane w tym romie VideoTelephony 2_0_32297_0 wiec powinno byc ok ??

*

Offline marianpower

• 960
    • Pozycjonowanie stron
« Odpowiedź #5 dnia: Wrzesień 27, 2009, 21:36:43 »
nikt nie jest zainteresowany? myślalełem że temat może byc orzydatny ale sie chyba pomylilem!

to co dzisiaj znalazłem:

wychdzo nowa wersja tocu flo :

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=521941
Tachi VGA dialer by MikeKnoop - conference call supported, videocall not supported! (for videocall see Topaz BETA dialer & newer Warhawk (AT&T Topaz) BETA dialer)

« Ostatnia zmiana: Wrzesień 27, 2009, 21:43:39 wysłana przez marianpower »

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
  • Sprzęt: LG OPTIMUS 4X HD P880
« Odpowiedź #6 dnia: Wrzesień 28, 2009, 18:36:52 »
zawsze w oryginalnych dziala i dotego sa duzo stabilniejsze od przerabianych. taki rom z odpalonym tf3d oscyluje przy 140 mega wolnego ramu. takie smietniki co maja wszystko nie nadaja sie do niczego.
Po co pytać człowieka, gdzie idzie. Jak ktoś idzie, to gdzieś idzie, sam wie najlepiej, gdzie idzie, nie muszą zaraz wszyscy wiedzieć, gdzie idzie.

*

Offline marianpower

• 960
    • Pozycjonowanie stron
« Odpowiedź #7 dnia: Wrzesień 29, 2009, 11:49:00 »
to prawda ale kto uzywa oryginalnych romów ?? :)

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
« Odpowiedź #8 dnia: Wrzesień 29, 2009, 18:27:54 »
ja zaczalem miesiac temu zawsze sobie sam robiłem, ale gdzieś coś zawsze nie działało. śmigam na htc europa eng. 145 mega wolnego ramu na wlaczonym tf3d. moje zawsze mialy gora 110. diament dziala czaly czas na romie orange, od miesiaca mam HD tez dziala na romie orange i ten tez ma 140 wolnego ramu
Po co pytać człowieka, gdzie idzie. Jak ktoś idzie, to gdzieś idzie, sam wie najlepiej, gdzie idzie, nie muszą zaraz wszyscy wiedzieć, gdzie idzie.

« Odpowiedź #9 dnia: Wrzesień 29, 2009, 19:45:29 »
Co do romów z wideo rozmowami to pojawiło się to:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?s=ce46fe50554103b9007d95e37e87561f&t=517490

Wideo rozmów nie testowałem, ale w dialerze jest przycisk do zmiany na video. Sam romik jednak nie przypadł mi do gustu i wróciłem do Energy

*

Offline cyther

• 403
  • W oczekiwaniu na nowe cudo z Jolla Mobile
  • Sprzęt: HTC Touch Pro/ Nokia n900/ Nokia n9/ LG 4X HD
« Odpowiedź #10 dnia: Wrzesień 29, 2009, 21:12:10 »
to prawda ale kto uzywa oryginalnych romów ?? :)

Ja tak samo jak romulus jadę na najnowszym, oficjalnym htc.
Po wielu eksperymentach z upichconymi romami, wróciłem do shipa. Nie mam po prostu czasu i ochoty na wertownie for i wyszukiwanie myków na to, żeby gotowany rom był w miarę używalny. Poza tym zaczęło mnie już drażnić to, że wszyscy kucharze z uporem maniaka starają się "promować" WM 6.5. Jakoś nie przypadła mi do gustu jego funkcjonalność, a manila dla mnie to przerost formy nad treścią. Zainwestowałem w SPB MS i jestem z niego zadowolony. Mam zainstalowaną nakładkę stylizowaną na 6.5 i mam wszystko czego potrzebuję na ekranie startowym.
Dla mnie Rafałek to narzędzie pracy, a nie zabawka do zmiany romów co pięć sekund...
TAEL ROM v5.23683 [30AUG10]
Radio 1.14.25.35

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
« Odpowiedź #11 dnia: Wrzesień 30, 2009, 20:31:52 »
dokladnie narzedzie pracy, tyle ze firmowy to HD :) co do romow oryginalnych
1 wszystko dziala jak nalezy, wszelkie programy. wybieranie kontaktow za pomoca qwerty itd.
2 maja wiecej wolnego ramu, wiec mniej smieci co za tym idzie sa szybsze :)
3 sa brzydsze

*

Offline marianpower

• 960
    • Pozycjonowanie stron
« Odpowiedź #12 dnia: Październik 01, 2009, 16:18:05 »
widze ze zmieniamy temat ale niech bedzie  chętnie włącze się do dyskusji czy zostawac przy oryginalnym romie czy wgrywać rom strzorzony przez jednego z wielu kucharzy.

piszecie ze uzywacie telefonów do pracy i oryginalne romy sa szybsze - brzydsze. co do pierwszego to nie moge sie z wami zgodzic co do 2 jak najbardziej :)
ja rowniez używam telefonu do pracy (pisze programy) i moim zdaniem warto jest sprawdzć jak bedzie wygladala dzialala aplikacja na najnowszych windowsach (na oryginalnym przewaznie wszytsko dziala ale nie mozna pisac aplikacji tylko pod oryginalne romy)  a kupowanie nowego telefonu (jak wiadomo touch pro nie ma  oryginalnej aktualizacji do Windowsa 6.5 ) co pol roku nie miesci mi sie w glowie . rozumiem rożnica w rozdzielczosci ale kupować tel ze wzgledu na windowsa kiedy mozna to sobie wgrac za free??
Uzywam telefonu do pracy ale nie tylko użytkuje go na co dzien (nieiwem jak jest w waszym przyapdku) i obsluga ma mi sprawiac przyjemnosc - szybkosc lapania fix w gps , po wyciagnieciu klawiatury obracana manila (nie powiecie mi ze te czarne okonki wam sie podobaja), ogulnie manila z touch pro 2 gielda, kalendarz nie wspominajac o drobnych szczególach takich jak tachi dialer(jak narazie brak wideo rozmow ale juz nad tym pracuja) .
nie wyobrazam sobie w tym momencie wgranie oryginalnego romu i instalowania tych wszytskich programów ktore sa juz zawarte w romach zaczyanajac od total comandera a konczac nawet na programie dzieki ktoremu lampa blyskowa sluzy jako latarka.
instalowanie tych wszytskich programow , konfiguracja zajelo by sporo czasu nie mowiac juz o wpisach do rejestru ktore tworza kucharze.

polecam sprawdzic romy energy - szybkie bez zbednych programów jedne z najlepszych

« Odpowiedź #13 dnia: Październik 01, 2009, 17:07:16 »
Dokładnie.

Energy jest znacznie szybszy niż romy brandowane z Ery i Orange.

A wygląd? a kto Ci broni dopasować wygląd pod Siebie?

Też kiedyś uważałem że WM 6.5 jest ble. Minął tydzień z WM 6.5 i wiem już że nie wrócę do 6.0 czy 6.1.

*

Offline marianpower

• 960
    • Pozycjonowanie stron
« Odpowiedź #14 dnia: Październik 01, 2009, 17:18:26 »
ja zaczalem miesiac temu zawsze sobie sam robiłem, ale gdzieś coś zawsze nie działało. śmigam na htc europa eng. 145 mega wolnego ramu na wlaczonym tf3d. moje zawsze mialy gora 110. diament dziala czaly czas na romie orange, od miesiaca mam HD tez dziala na romie orange i ten tez ma 140 wolnego ramu

proponuje sprawdzic ten rom :

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=516102

opisane jest ze zostaje 120mb wolnego ramu
STATS:
290MB of 320MB Free Storage after customization(can anyone provide this? I have a lot installed through UC, so my numbers are way off)
120MB of 193MBFree RAM at first boot

a zainstalowane sa te programy :

Some Included Packages:
-Googlemaps
-Mortscript v4.3b
-Rhodium Connection setup
-GSensor Calibrator
-Picture Enhancement
-Ringtone Plugin
-Diamond2 G-Sensor
-Schaps Network Plugin
-Rhodium Menu Enhancement(disabled by default, see tweaks folder)
-AdobePDF_2_5_1_0_378273_00B
-aGPS Confirmation
-AudioBooster_2_0_18192227_0
-Beejive_IM
-BluetoothFTP_1_2_33281_91
-BluetoothPrinting_1_6_8_0
-BilboBrians_Black_Chome_Icons_Custom
-BSB_G-Config
-ClearTemp_v1.2
-Diamond Tweak_0_5_3
-dotFred Taskmanager/Regeditor
-Facebook_1_0_0_7
-FingerMsgBox_Glossy_Black
-File Explorer Extension
-Glass Today theme
-Glossy Skinned Audio Manager_Custom(to work ith TF3D2 and Custom UI)
-GPS Test_1_04
-HTC New Contact Card
-htcaddcts_cleanRAM_1_3_0
-HTC Fontlink_1_0_19123429_2
-Weather Master Rhodium
-HTC_Calculator
-htorch_3_2
-JbedJava_5_1
-BT_Audio Toggle
-Rhodium Commanager
-MP3 Trimmer
-NavTetris
-NoData
-D3D_Ati Driver
-Proxy Settings
-HTCGPS Tool
-ProFuze Keyboard Selector
-Blackstone Album w/ Social Networking(Facebook, Youtube, Footprints)
-In Call Recorder
-Rhodium Tweaks
-Phone skin selector(turn skinned dialer on/off)
-Chess
-Footprints / Google Maps plugin
-Teeter w/ 50 levels
-Sprite Backup
-Voice Recorder
-Zip
-Rhodium Manila
-Total Commander
-Touch Response 3.2
-PHM Notepad
-Slider Phone Canvas(not skinned yet)
-PIM_Backup
-psShutXP mapped to long press endkey
-Quick GPS
-Random Access
-CHome Editor
-Titanium Weather
-Skyfire .9 beta
-Streaming Media
-TCMP_Media Player
-HTC Volume Control
-Smartlock_v1.7c
-You Tube
-Bilbobrians_Taskbar2_Chrome_Edition
Bubble breaker
-Solitaire
-Marketplace
-MyPhone
-Office Mobile
-MSN Widgets
-Windows Live
-G-Alarm
-SSMaHo w/World Clock mapped to G-Alarm
-Facebook Titanium Plugin
-Launcher Titanium Plugin
-Fave People Titanium Plugin
-G-Watch
-more, but damn its 2 AM already :O

watpie ze chcialo by wam sie instalowac to wszystko i ze zajmie wam to tylko 20mb :)

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
« Odpowiedź #15 dnia: Październik 02, 2009, 20:42:51 »
skoro uwazacie za sa szybsze to proponuje jakies benchmarki :)
Dokładnie.

Też kiedyś uważałem że WM 6.5 jest ble. Minął tydzień z WM 6.5 i wiem już że nie wrócę do 6.0 czy 6.1.
nie pisze o romie ery lub orange tylko o oryginalnym romie htc. mysle, ze swoj wm 6.5 mialem wczesnie niz ty sciagnales z neta :)
-D3D_Ati Driver, GfxBoost, OpenVG Drivers tez mam te stery "opisane jest ze zostaje 120mb wolnego ramu" o 25 za mało.
tak na powaznie  marianpower
polowa rych rzeczy jest zbedna w romie

*

Offline marianpower

• 960
    • Pozycjonowanie stron
« Odpowiedź #16 dnia: Październik 02, 2009, 23:24:01 »
wracajac do temu to znalalem taki rom na fotkach widac ze jest opcja wyboru video rozmów

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=540444

Napisane: Październik 02, 2009, 23:09:40
skoro uwazacie za sa szybsze to proponuje jakies benchmarki

co do oficjalnego romu to tutaj jest jakis nowy z vodafone
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=566654

czytajac pierwszy post w dzisiejszym dniu :
Dwa nowe obrazy systemu WM 6.5 SE, skompilowane 28 września, pojawiły się w sieci. Mowa o buildach oznaczonych numerami 23060 oraz 23420. Wprowadzają one m.in. następujące zmiany: foldery pocztowe w Outlook Mobile mają nowe ikony, ulepszono Internet Explorera, zwiększono ogólną szybkość pracy systemu i jego ładowania, a build 23420 ma już nową opisywaną kilka tygodni temu aplikację książki adresowej.

skoro tak napisali to chyba znaczy ze naprawde zwiekszono predkosc. chetnie przetestuje ten rom. pamietajcie o tym ze sa takie wersje romu z manila dla touch pro , touch pro 2 oraz chome zdarzaja sie romy puste czyli otrzymujesz rom jak oficjalny z ta rznica ze masz najnowszy build. a mozesz opisac jakiego romu ty dokladnie urzywasz build ??

*

Offline cyther

• 403
  • W oczekiwaniu na nowe cudo z Jolla Mobile
  • Sprzęt: HTC Touch Pro/ Nokia n900/ Nokia n9/ LG 4X HD
« Odpowiedź #17 dnia: Październik 03, 2009, 02:16:07 »
@marianpower

Zainstalowałem sobie ten rom, który polecałeś i powiem szczerze, że nie przypadł mi do gustu. Jakoś nie podchodzi mi jednak cały ten WM 6.5. Jakieś to takie przekombinowane.

Co do nowego romu from voda, chciałem Ci podziękować za linka. Ten rom po prostu wymiata. Tak szybkiego romu 6.1. dawno nie widziałem. Mam tylko jeden problem. Strasznie wolno "skrolują" się ikony w programach i ustawieniach. Może znacie jakiś wpis do rejestru, który by to przyspieszył, bo trochę to jest irytujące.

P.S. Sorry za OT.

TAEL ROM v5.23683 [30AUG10]
Radio 1.14.25.35

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
« Odpowiedź #18 dnia: Październik 03, 2009, 08:18:54 »
-D3D_Ati Driver, GfxBoost, OpenVG Drivers  dograj stery

*

Offline marianpower

• 960
    • Pozycjonowanie stron
« Odpowiedź #19 dnia: Październik 03, 2009, 12:46:39 »
rom ktory moge polecic to rom energy rom (niechce sie link wkleic nie wiem czemu) znajdziesz go pare watkow nizej. to jest najszybszy rom i z najwazniejszymi programami
co do benchamrkow bardzo chetnie cos takiego przeprowadze nawet dzisiaj wieczorem.ja sciagnalem 4 najnowsze romy (wypisze jak bede w domu) i ciekawy jestem ktory jest najszybszy. trzeba tylko wymyslic kryteria testow( jakis program - jaki prosze podac linka lub caba) oraz mozna zalozyc nowy watek zeby kazdy nowy rom byl testowany i porownywany z reszta. jaki program proponujecie? jesli chcecie rowniez robic test video(np tcpmp - chyba dobrze napisalem) potrzebny jest trailer

dzisiaj rowniez wgram 2 romy w ktorych najprawdopodobniej dzisiaja wideo rozmowy :)

« Odpowiedź #20 dnia: Październik 03, 2009, 13:59:38 »
skoro uwazacie za sa szybsze to proponuje jakies benchmarki :)
Dokładnie.

nie pisze o romie ery lub orange tylko o oryginalnym romie htc. mysle, ze swoj wm 6.5 mialem wczesnie niz ty sciagnales z neta :)
-D3D_Ati Driver, GfxBoost, OpenVG Drivers tez mam te stery "opisane jest ze zostaje 120mb wolnego ramu" o 25 za mało.
tak na powaznie  marianpower
polowa rych rzeczy jest zbedna w romie

Całkiem możliwe swój 6.5 wgrałem dopiero w Energy Mercury jakoś z lipca tego roku bodajże ;)

A shipa od htc czystego też miałem parę dni i jakieś różnicy w działaniu pomiędzy energy a nim nie odczułem a na cyferki ile ramu wolnego się nie patrze. Znajomy na romie Ery ma po starcie systemu 30 MB więcej ramu a ledwo mu się slider przesuwa. Plus tak jak powiedział marianpower do ship'a dużo trzeba rzeczy trzeba dograć. Fakt pierdoły ale jednak przydatne.

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
« Odpowiedź #21 dnia: Październik 04, 2009, 10:46:37 »
a myslisz, ze skad biora sie romy. oparte sa zawsze na oryginalnych bulidach :) dogrywa sie nowsze stery daje nowy xip zmienia nazwe na energy i wszyscy sa sczesliwi bo rom jest szybszy o 1% wedle waszej teorii bulid 1.xxxx jest 90 % wolniejszy od 2.xxx :) to tak jak z tuningiem samochodu. filtr stozkowy 5% + swice 2% wydech 5% itd. sumujac 50% wiecej mocy :) a na hamowni w granicach bledu pomiaru, no mniejsze zuzycie paliwa

*

Offline AMIGAnTOMEK

• Ekspert HTC Artemis
  • 1858
  • Sprzęt: HTC HD2, Nokia Lumia 820
« Odpowiedź #22 dnia: Październik 04, 2009, 10:54:54 »
a myslisz, ze skad biora sie romy. oparte sa zawsze na oryginalnych bulidach :) dogrywa sie nowsze stery daje nowy xip zmienia nazwe na energy i wszyscy sa sczesliwi bo rom jest szybszy o 1% wedle waszej teorii bulid 1.xxxx jest 90 % wolniejszy od 2.xxx :) to tak jak z tuningiem samochodu. filtr stozkowy 5% + swice 2% wydech 5% itd. sumujac 50% wiecej mocy :) a na hamowni w granicach bledu pomiaru, no mniejsze zuzycie paliwa
Hm a próbowałeś kiedyś gotować? Wiesz ile błędów się poprawia w takim shipie? Ile zbędnych rzeczy wywala? Jeśli nigdy tego nie robiłeś to nie gadaj bzdur bo :
"Ponieważ gotowanie nie jest tak proste jako kopiuj/wklej"
Jeśli podoba Ci się mój ROM i chcesz zostać donatorem wyślij mi PW.

« Odpowiedź #23 dnia: Październik 04, 2009, 13:41:44 »
z tuningiem samochodu też trochę przesadziłeś no chyba że opierasz się o tuning malucha. tam faktycznie dużo zmienić się nie da ale są magicy którzy i na tym polu uzyskują efekty widoczne nie tylko na papierze.

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
« Odpowiedź #24 dnia: Październik 04, 2009, 13:58:18 »
Hm a próbowałeś kiedyś gotować? Wiesz ile błędów się poprawia w takim shipie? Ile zbędnych rzeczy wywala? Jeśli nigdy tego nie robiłeś to nie gadaj bzdur bo :
"Ponieważ gotowanie nie jest tak proste jako kopiuj/wklej"
a chcesz sprobowac mojego romu do wizarda, hermesa, kaisera, nike, tp i diamenta. za oplata Ci udostepnie :)
 czytaj ze zrozumieniem post nr8. Cyba kolego nie nazywasz swojego gotowania zabawa kuchnia quski bo teraz mnie rozbawiles. zerknij jak sie kiedys gotowalo bez automatow w stylu  Raphael Kitchen wtedy podyskutujemy :) nie jestes w stanie sgrac romu, a piszesz mi o gotowaniu.
jak ja bawilem sie doswiadczeniami z ppc dla takich jak Ty zeby sciagneli smoka, to ty kolego nie widziales dotykowca na oczy.
normalnie mnie zjezyles. pokaz chociaz jednego swojego tutka to uchyle czola przed toba
« Ostatnia zmiana: Październik 04, 2009, 14:02:10 wysłana przez romulus »

*

Offline AMIGAnTOMEK

• Ekspert HTC Artemis
  • 1858
« Odpowiedź #25 dnia: Październik 04, 2009, 20:23:13 »
a chcesz sprobowac mojego romu do wizarda, hermesa, kaisera, nike, tp i diamenta. za oplata Ci udostepnie :)
 czytaj ze zrozumieniem post nr8. Cyba kolego nie nazywasz swojego gotowania zabawa kuchnia quski bo teraz mnie rozbawiles. zerknij jak sie kiedys gotowalo bez automatow w stylu  Raphael Kitchen wtedy podyskutujemy :) nie jestes w stanie sgrac romu, a piszesz mi o gotowaniu.
jak ja bawilem sie doswiadczeniami z ppc dla takich jak Ty zeby sciagneli smoka, to ty kolego nie widziales dotykowca na oczy.
normalnie mnie zjezyles. pokaz chociaz jednego swojego tutka to uchyle czola przed toba
Nie wymagam chylenia czoła. Ale jeśli gotowałeś to wiesz sam że dobrze zrobiony ROM jest szybszy od "oryginału". BTW Touch Pro mam od tygodnia i w gotowanie się narazie z nim nie bawię bo brak mi czasu. Artemisa sprzedałem i kuchnie udostępniłem każdemu. Nie wiem może tyle co Ty ale całkiem ziolony to nie jestem :D

*

Offline marianpower

• 960
    • Pozycjonowanie stron
« Odpowiedź #26 dnia: Październik 04, 2009, 20:48:25 »
panowie :) tylko pokojnie :) to co pisze romulus to prawda kiedys byla zabawa z wgrywaniem romów :) strare dobre czasy . Ci ludzi ktorzy teraz kupuja swoje pierwsze telefony z wm i narzekjaja nie wiedza jakie maja szczescie ze dopiero teraz je kupuja (ja kupilem touch pro od kolesia ktory mowil ze jest on za cieżki w obsludze :) )

wracajac do tematu posiadam teraz rom z dzialajacymi wideo rozmowami !!!!

jest to na romie http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=516102 ale tak naparawde jest to zasluga dobrze przerobionego tachi dialera ktorego pewnie mozna juz dograc sobie do kazdego romu!!
Ditched Tachi Dialer for new Rhodium AT&T Dialer

ja wczoraj wgralem 4 romy i musze przynac ze z kazdym bylo cos nie tak a to manila 2,5 -masakra, w tym co mamtez jest mnustwo bledów np opera ustawiona jest jak głowna przegladarka z tym ze ona nie dziala!! gotowac trzeba umiec!!to prawda i nie jest to prosta sprawa zwlaszcza nie mam pojecia skad oni wszyscy biora te programy ktore nieiwem czy skads wyciekaja czy jak tak samo buildy prawde jest taka ze dobry rom to zadkosc   

*

Offline AMIGAnTOMEK

• Ekspert HTC Artemis
  • 1858
« Odpowiedź #27 dnia: Październik 04, 2009, 22:21:27 »
prawde jest taka ze dobry rom to zadkosc   
Bo większość z kucharków na XDA zamiast dopracować do końca jeden build systemu tworzą co chwilę inna wersję. Popatrz na ten ROM który podałeś ile buildów już przerobił?

*

Offline makus

• 451
  • Sprzęt: Kaiser, Omnia, TP, HD2,
« Odpowiedź #28 dnia: Październik 04, 2009, 23:54:13 »
Obledna rozmowa, jeden madrzejszy od drugiego i to za oplata :) hahah zaje***sci jestescie :) Sie plakac chce.
Kazdy uzywa tego co chce jeden woli tak drugi tak, duzo tu "profesjonalistow" wiec wiedza ze sie dogodzic nie da ;)

Pozdrawiam romowych dorobkiewiczow i znawcow "gotowania".

*

Offline marianpower

• 960
    • Pozycjonowanie stron
« Odpowiedź #29 dnia: Październik 05, 2009, 00:27:07 »
:) i macie   :grin: