sorry za maly ot.. ale chcialbym sie dowiedziec od kogo kupiles tego hd'ka, sam na dniach chce go kupic na allegro a chce sie ustrzec takich niespodzianek...
powodzenia.
Witam! Odradzam kupno sprzętu z GB, gdyż ja taki kupiłem na ALL, a następnie odebrałem w sklepie realnym. Skusiłem się na cenę 300 zł niższą niż gdzie indziej. Fonik padł na skutek, jak się okazało, skośnookiej ładowarki samochodowej. Pojechał do jedynie słusznego serwisu, dla tego telefonu, w naszym kraju. Po paru dniach wrócił z takim tekstem:
"Serwis nie podejmuje się naprawy, ze względu na niewłaściwą wersję regionalną urządzenia.
W celu ustalenia sposobu naprawy sugerujemy kontakt z infolinią telefoniczną HTC, pod numerem telefonu 00 800 121 1666.
Infolinia działa od poniedziałku do piątku w godzinach 9:30 - 18:30."
Dzwoniłem i pisałem do nich. Telefoniczne wyłącznie po angielsku, a na piśmie odpowiedzieli, że mam się skontaktować z Orange Romania. Sic!!!!! Dla nich Polska to też Rumunia. Aktualnie naprawiam go prywatnie, już wydałem 340 zł, ale jeszcze nie wszystko chodzi jak trzeba. Czekam dalej.
Pozdrawiam i jeszcze raz jednak proponuję dołożyć trochę oraz kupić w normalnym sklepie np Vobis i itp. z naszą gwarancją.