No właśnie - testujcie bo nie wierzę, że jest to tak doskonała wersja 
Beta 3: nie widzę większych różnic miedzy b2 i b3. Jedyna widoczna to możliwości wysyłania SMS z kontaktów, zmiana w zestawie aplikacji i faktycznie nie wywala podczas aktualizacji grafiki albumów muzycznych. W dalszym ciągu bardzo szybki, stabilny i płynny ROM. Inna rzecz, ze jeszcze nie obciążyłem go 'normalnym' ładunkiem instalowanych przeze mnie aplikacji i modów (np. MaxManila, zmiana ikon, zmiana task bar etc.), ale nie sadze, żeby tutaj było gorzej niz w becie 2.
Na szczescie HTC Volume dziala OK

Nie zauważyłem natomiast, żeby przy wygaszeniu ekranu aktywne było połączenie WiFi.
Natomiast nie rozgryzłem jednej rzeczy: do tej pory obrócenie telefonu uaktywniało G-sensor i ekran obracał sie automatycznie. W Becie 3 moge sobie kręcić i kręcić, ale ekran obraca sie dopiero przy wysynieciu klawiatury.
Napisane: Styczeń 29, 2010, 17:57:00
zakladka szukaj w YT, wpisuje sie cokolwiek, klika szukaj i... nic. Pole do wpisania tekstu sie wyczyscilo, niemniej nic sie nie dzieje.
Hm, u mnie w YT wyszukiwanie zarówno w becie 2, jak i teraz w Becie 3 dziala bez zarzutu.