0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Z tego co znalazłem do przełączania :SecondTodayManila ControlTouchFlo DetacherChciałbym mieć manile ale bardziej zależy mi na zadaniach aby był do nich łatwy dostęp i były przejrzyście pokazane na touch hd.Może ktoś inaczej poradził sobie z pokazywaniem zadań ?
Manila Today Page bardzo fajnie to wygląda można by mieć w manili zakładkę agendy lub spb diary o to właśnie mi chodzi.Niestety nie chce to ruszyć, komunikat że nie wspiera mojej wersji manili TouchFLO 3D 2.1.38158.2_Bysio_PL
Zainstalowałem SPB Diary i niby wszystko ok ale w zakładce kalendarza w spb nic nie pokazuje. Nie pokazuje żadnych zadań czy spotkań i w czasie przejścia z innej zakładki na zakładkę kalendarz następuje coś jak zamrożenie obrazu, brak odświeżania, przy którym można normalnie przejść na na inną zakładkę.Wygląd że spb diary nie widzi kalendarz z tego romu.Wersja 2 RC10 by DUSK (DIALER RHODIUM)
Z tego co wiem, to na chwilę obecną z Manila się nie da. Sam używam Mobile Shell, ale on też ma problem z zadaniami- nie ma do nich ciągle widgetu. Ja podpiąłem przycisk Pokaż Today z MS pod HButton i jednym kliknięciem jestem na tradycyjnym Todayu z Agendą. Polecam Mobile Shella zamiast Manilli- jest szybszy, mniej zasobożerny, ma ogromną możliwość konfiguracji- ja np. mam już prawie HTC Sense No można też porobić trochę efekciarskich głupot: