0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
jeszcze mam pytanko, co z baterią ?
Zobacz w wątku o pogodzie dla dziadka mio tam wrzuciłem data base location ...kurcze czytajcie forum!!!!!!!!!!
No dobra wyjątkowo, też byłem kiedyś Newby prosze
Cytat: Gienions w Czerwiec 18, 2009, 22:25:04No dobra wyjątkowo, też byłem kiedyś Newby proszeno właśnie po to są fora żeby sobie pomagać a nie zawsze ganić że się czegoś nie wie.DZIĘKI!!!ok znalazłem czestochowe ale jak to wpisać chyba tak:"EUR|PL|PL012|CZESTOCHOWA" Country = "Poland"tylko ni wiem jak w klawiaturce wpisać |
Ale czytać nie zaszkodzi a wiedza kosztuje, hehehe wypatrzyłem mały problem ze zmianą klawiaturki nie chce się zmienić.....Napisane: Czerwiec 18, 2009, 22:33:20Cytat: marcel_76 w Czerwiec 18, 2009, 22:27:18Cytat: Gienions w Czerwiec 18, 2009, 22:25:04No dobra wyjątkowo, też byłem kiedyś Newby proszeno właśnie po to są fora żeby sobie pomagać a nie zawsze ganić że się czegoś nie wie.DZIĘKI!!!ok znalazłem czestochowe ale jak to wpisać chyba tak:"EUR|PL|PL012|CZESTOCHOWA" Country = "Poland"tylko ni wiem jak w klawiaturce wpisać |kurde faja,zmień na drugą klawiaturke tą mniejszą kliknij CAPlock i poszukaj nad strzałką jest jak byk..ale to też już było a ja zasyfiam forum rzez Ciebie bo chcę pomóc.....
Same mondroski na tym forum. A pomóc to nie łaska?Mogę prosić o linka.
Jeżeli chodzi o modół telefonu kom. to jakość rozmów jest b.dobra , ciekawe jak długo Macie może jakieś problemy z bluetooth?Mimo MoBlue.....z odbieraniem czy słuchawką?