(...)
Wczoraj wysłałem do supportu HTC maila z tym samym pytaniem co tutaj także zobaczymy co odpowiedzą, a na pewno nie tak łatwo nie odpuszczę także może co uda mi się wywalczyć
Napisz koniecznie jaką i po jakim czasie odpowiedź dostałeś...
Dzisiaj dostałem odpowiedź o nastepującej tresci :
"Dzień Dobry, Dziękujemy za kontakt z HTC Europe. Prztykro nam lecz na dzień dzisiejszy dostępny jest update tylko dla urządzeń:English (Pan Europe and UK), Italian, Dutch, French, Finnish, Portuguese, Danish, Norwegian oraz Swedish. Przprasazamy za utrudnienia i sugerujemy o sprawdzenie strony htc w późniejszym terminie."
Oczywiście odpowiedź mi się nie spodobała także dostali kolejne info z mojej strony z uwagami że coś jest nie tak z ich strony a regułki jak powyższa to mnie nie bawią itp.
Napisane: Czerwiec 06, 2009, 16:40:03
Robi6969 tylko mam takie pytanie...
Skoro pobrałem tego roma co napisałeś czyli RUU_BlackStone_HTC_WWE_1.14.405.3_Radio_52.49a.25.26_1.09.25.14_Ship.exe to wydaje mi się że on jest starszy niż mój (tak przynajmniej widać po cyferkach wersji) czyli :
Wersja pamięci ROM : 1.14.479.3 (25874) WWE
Data pamięci ROM : 11/12/08
Wersja radia : 1.09.25.14
Wersja protokołu : 52.49a.25.26U
i teraz mam pytanie, czy mogę się cofnąć z romem i czy w ten sposób nie uwalę sprzętu ??
Carlito wyjaśnij mi jak możesz co to jest HardSPL i czy muszę go wgrywać przed upgradem ROMu a jeżeli tak to jak mam go załadować ??