0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Jest mozliwosc zainstalowania polskiej wersji, a dokladniej mowiac spolszczenia manili. nie wiem gdzie ww sieci sa te pliki, ale mam to u siebie w komputerze. w razie czego moge pomoc. ale poszukaj nawet w naszym dziale ktos kiedys zrobil i podawal linka do takiej fajnej lekkiej manili. Niby to wersja angielska ale spolszczenie mozna tez znalezc.
obie wersje pointUI pracują wyśmienicie. do pobrania w dziale download
kurde Badna ta manila PS. Jak wrzuciBe[ pliczek spolszczajcy to czemu screeny s w wersji ENG?
U mnie te dwa paski systemowe (gora ze "start" i doB) zostaly nie zmienione, a widze ze na screenach s one czarne z chyba zmienion czcink. Dodatkowa na pasku dolnym nie wy[wietlaj sie opcje przy poszczegolnych zakladkach. Czy co[ przeoczyBem podczas instalacji czy czego[ nie wBczylem?
Czyli musze wgrac taki temat jak na screenach? Pozostaje jeszcze kwestia braku opcji na dolnym pasku przy poszczegolnych zakladkach np przy galerii na dole pokazuja sie dwie: "album" i slideshow" u mnie ich nie ma.
Panowie możecie coś więcej o tym 6.5 napisać, czy poza niedziałającą myszką (to chyba nie działa od początku - jakoś w kwietinu pierwsza wersja 6.5 wyszła) są jeszcze jakieś bugi?
A jak sobie radzisz bez myszki? Rozumiem, ze funkacja 4 kierunkowa dziala ok, da sie z tym zyc? Mimo tych wad nie zalujesz upgrade?