Nagrywanie rozmów

• 6 Odpowiedzi
  • 1955 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline wmb09

• 10
Nagrywanie rozmów
« dnia: Kwiecień 26, 2009, 10:52:21 »
Szukałem szukalem i nie znazlem :)

Szukam programiku :) który by dobrze nagrywał rozmowę telefonczną (bez znaczenia czy wszystkie czy na żądanie -byle nagrywał dobrze
tj. (najlepiej) w osobnych kanałach odbiorcę i nadawcę,.

Probowalem wbudowane  Diamonda nagrywanie i Resco Call Recording - ale te programy nagrywaja tylko to co mikrofonu sie mowi, wiec osobe z ktora rozmawiam prawie nie slychac...

a szukam jakis program, ktory nagrywa mnie z mikrofonu a kogos z tego co do glosnika leci.

*

Offline Krzysiecw

• Ekspert HTC Magic
  • 2415
  • HTC
  • Sprzęt: HTC Magic, HTC Diamond
Odp: Nagrywanie rozmów
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 26, 2009, 11:02:24 »
Szukałem szukalem i nie znazlem :)

Szukam programiku :) który by dobrze nagrywał rozmowę telefonczną (bez znaczenia czy wszystkie czy na żądanie -byle nagrywał dobrze
tj. (najlepiej) w osobnych kanałach odbiorcę i nadawcę,.

Probowalem wbudowane  Diamonda nagrywanie i Resco Call Recording - ale te programy nagrywaja tylko to co mikrofonu sie mowi, wiec osobe z ktora rozmawiam prawie nie slychac...

a szukam jakis program, ktory nagrywa mnie z mikrofonu a kogos z tego co do glosnika leci.

Proponuje Ci zapytac w dziale Oprogramowanie.

*

Offline najman

• 488
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 11, 2009, 23:41:33 »
Gdzie zapisuja sie nagrywane rozmowy? Mam ustawione ze w internal storage w formacie wav...

*

Offline ziupo

• 329
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 12, 2009, 09:52:37 »
Trudno będzie znaleźć program, który osobno zapisywałby nadawce i odbiorcę. Ja używam ACR, ale on zapisuje wszystkie połączenia osobno, ale nie rozdziela nadawcy od odbiorcy.

*

Offline sebgato

• 41
  • Sprzęt: HTC DIAMOND
« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 12, 2009, 12:25:52 »
Proponuje zapoznać się z tym wątkiem temat jest już chyba wyczerpany
http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=104739.0
Pozdrawiam  :(

*

Offline najman

• 488
« Odpowiedź #5 dnia: Lipiec 12, 2009, 13:30:21 »
Czytalem watki o tematach zwiazanych z nagrywaniem. Miedzy innymi czytalem powyzszy watek i ne znalazlem odp na moje pytanie. Gdzie na internal storage zapiuja sie rozmowy? Chyba ze nieuwaznie czytalem. Tak tez moglo byc:)

*

Offline AD2009

• 42
  • Sprzęt: MDA IV Windows 6.5 Revolution 7.1A
« Odpowiedź #6 dnia: Lipiec 12, 2009, 14:28:03 »
Proponuje zapoznać się z tym wątkiem temat jest już chyba wyczerpany
http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=104739.0
Pozdrawiam  :(

Moje doswiadczenia są takie że to co tam piszą to prawda, używam Vito AN i mam tez same kłopoty z tego powodu, ale na wczesnych wersjach ROMów Mika1986 na WM6.5  chyba do wersji 4 nagrywanie działało idealnie, jak w nokii. Potem na następnych bulidach już z powrotem kiszka. Tak że teoria że HTC blokuje nagrywanie specjalnie to jakoś nie pasuje. Myśle ze to niezgodność z WM.
Właśnie zaraz wracam na wesje 4 Windows Revolution, bo mam dośc walki z nowymi romami.

No i po wgraniu WR4C ładnie nagrywa, wyraźnie słychać rozmówce. w Vito ustawiam MP3HighQuality, Calls Autorecord i Mic AutoGain-Middle i jest OK. Nagrywa automatycznie wszystkie rozmowy, wrzuca je na InternalSTorage, nie sortuje na in i out ale ładnie oznacza i pobiera nazwe rozmówcy z książki.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 12, 2009, 20:41:36 wysłana przez AD2009 »