Witam
Nikt nie odpowiedzial na mo napisanego wyzej wiec sam sobie wybralem ROM nie wiem czy dobry czy zly... to sie okaze, wybralem udK_Syrius_WM6.5_BETA2_WWE
Teraz mam z nim nastepujace problemy - przez przypadek uruchomilem telefon w trybie safe mode przez co na wyswietlaczu wyswietlal sie napis save mode (jak w trybie awaryjnym windy) i pisalo ze zostaly wylaczone pluginy ekranu, pisalo zeby wrocic do normalnego stanu kliknij Reboot wiec tak zrobilem uruchomil sie normalnie ale nadal nie mam pluginow today. Moge tylko na ekran dac: date, info o wlascicielu,zadania, kalendarz, odinstalowalem i zainstalowalem pocket plus'a i sie pojawil tez w Items todeya, ale nie mam togo stylu ktory byl oryginalnie po wgraniu romu do wyboru, jak mam go przywrocic??
2 problem to to ze gorny i dolny pasek stanu jest polprzezroczysty tylko po kliknieciu na start, gdy klikne X lub OK - wroce na today to jest jak w WM6.1 jest cieniowany ale nei przezroczysty jak to naprawic (czasami uruchomi sie na todey'u przezroczysty, ale zaraz po klikniecu w Start i powrocie na today staje sie normalny)
I juz ostatnia 3 sprawa to czy dalo by sie zmienic cos w resjestrze lub opcjach tak aby po kliknieciu OK lub X wracalo mnie do tego menu z plastrami miodu, chodzi dokladniej o to, ze jak wchodze np na ustawienia>today i klikne OK to wywala mnie do ekranu glownego a chcial bym zeby mnie wywalalo do ustawien, tak chyba bylo w WM6.1 o ile sie nie myle...