Pobawcie się przez święta. Jest to fake prawdopodobnie, ale niektórzy byli pod wrażeniem i stwierdzili, że działa szybciej niż 21202 więc jak to qsqa stwierdził ... why not
. wersja posiada podstawę mojego tematu więc możecie zmieniać jak chcecie i na co chcecie powrót do mojego jest możliwy
. Aha i Barnejek znowu się ucieszy, WM5torage znów działa i przy okazji go uaktualniłem 
bym zapomniał: Zdrowych, radosnych i pogodnych Świąt Wielkanocnych
Nie wiem jaki tu jest fake, ROM jest naprawdę dużo szybszy od 21202, tylko rzeczywiście 21500 coś ten numerek za okrągły

ale nie ważne to WM 6.5 i jest do tej pory najszybszy good
W tej nowej wersji WM5torage dużo szybciej wykrywa MIO jako pendrive

Wielkie dzięki...
Tapetka jak już ktoś wspomniał fajna
W wersji PLK na razie się autoblokady nie dopatrzyłem, ale jeszcze MIO, ani na chwilę nie był odłożony

Myślę, że Mistrz powinien dodać w standardzie: MoBlue, Simtoolkit, aby było widoczne simextra (jak to bywa w wersjach wwe), a także coś do mmsów (np. Arcsoft), wydaje mi się, że te aplikacje zmieściły by się jeszcze w ROMie

Jak do tej pory znalazłem takiego buga, że nie powraca ikonka gprs po wył i wł modułu gsm (znowu

), w sumie to kosmetyka, ale ja lubię kosmetycznie wszystko na git

A co to za różnica jak po podłączeniu do kompa widzi mio jak i kartę pamięci?? Normalnie mam dostęp do wszystkich plików.
No jasne, ale weź stoper i spróbuj przez Activesync wgrać DivXa 700 megowego na kartę, to samo wykonaj za pomocą WM5torage

Tutaj chodzi o prędkość transferu

Dzięki za fajny prezent na zajączka i również życzę Wesołych Świąt