Hehe, faktycznie plaga, moja Tośka też przestała reagować. Myślę, że po prostu któryś z pinów odpowiedzialny za synchronizację się wyłamał czy coś.. tak przynajmniej sobie to wyobrażam.
Co ciekawe BT i WiFi też siadło, ale to już pewnie kwestia software.
U mnie właściwie wyglądało to tak, że nieraz krzywo włożyłam kabel i nie synchronizował. W pewnym momencie przestał w ogóle rozpoznawać urządzenie, na co ja się zastanawiałam czy to nie wina romu (C&C) czy też pinów. No i jednak hardware :/ (po wejściu w bootloadera też system nie złapał) testowałam na dwóch kompach, dwóch kablach, także nie ma możliwości pomyłki.
Bardzo się cieszę, że można wysłać z niefabrycznym romem. Jakoś nie chciałam testować wrzucania romu przez kartę.. W takim razie tylko HR i do serwisu :/ Kolejne 2 tyg bez tego telefonu.
Największy plus, to że gwarancja jest na dwa lata <jupii> przynajmniej jeżeli ktoś ma od producenta.
PS. Jak to u Was wygląda z klawiaturą hardware'ową? Bo ja teraz oddając na gwarancji przy okazji zaznaczę że znów mi jakiś klawisz nie działa (b tym razem, ostatnio z)- to częsty problem? Czy komuś już się skończyła gwarancja i rozkładał telefon, wie może czy to się da 'ręcznie' naprawić..?
EDIT:
Wysłałam g900 do css, wszystko dobrze. Wymienili płytę główną, co do innego romu nawet nie skomentowali

Swoją drogą sama klawiatura pracuje lepiej od kiedy wymieniono mi płytę główną, napisali że nic z nią nie zrobili bo po wymianie nie było problemów (przycisk B nie działał).
pda nie miałam przez 3tyg, tyle pewnie sprowadzali płytę główną. Kabel USB i rysik dodali na moją prośbę, jakby ktoś był zainteresowany to oba razem kosztują 22,84zł

Ale kabelek wygląda na zwykły, 5pinowy.