Dziwne brzeczenie w glosniku.

• 7 Odpowiedzi
  • 1101 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline bastaz

• *
  • 58
  • Sprzęt: był Dell Axim X30 High, była Nokia N73, był Samsung i550W a jest HTC Touch Pro
Dziwne brzeczenie w glosniku.
« dnia: Luty 26, 2009, 00:29:14 »
od tygodnia dzieje mi sie cos takiego, ze podczas rozmowy z glosnika (z tego telefonicznego) dobiega takie brzeczenie (jakby cos latalo?) sprawdzilem na 3 roznych radiach i to samo. spotkal sie ktos z takim przypadkiem? czuje w kosciach ze chyba czeka mnie serwis...

*

Offline potempciusz

• 7
  • Sprzęt: HTC Desire HD
Odp: Dziwne brzeczenie w glosniku.
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 26, 2009, 10:08:43 »
Miałem takiesame objawy, i niestety po tygodniu brzęczenia głośniczek przestał działać. Telefon oddałem do serwisu i teraz jest ok.

*

Offline bastaz

• *
  • 58
  • Sprzęt: był Dell Axim X30 High, była Nokia N73, był Samsung i550W a jest HTC Touch Pro
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 26, 2009, 16:30:52 »
Ehh.. tez, tak czulem. Poczekam az mi padnie, albo jak wzmocnia sie te obiawy i zapodam do serwisu :(

« Odpowiedź #3 dnia: Luty 26, 2009, 17:43:59 »
Niestety mam tak samo i po przeczytaniu tego tematu trochę mnie zmartwiliście...:/

« Odpowiedź #4 dnia: Luty 27, 2009, 11:18:37 »
Ten sam problem i to w dwoch przypadkach Touch Pro, troche dziwne bo podczas niektorych rozmow wszystko jest o.k. :?:
« Ostatnia zmiana: Luty 27, 2009, 11:22:54 wysłana przez piniu88 »

*

Offline szqudii

• **
  • 181
  • Sprzęt: HTC HD 2
« Odpowiedź #5 dnia: Luty 27, 2009, 12:31:40 »
Właśnie! też tak mam ale w czasie jednej na dziesięć rozmów, czasami częściej czasami rzadziej... raz tak miałem że 2 rozmowy jedna po drugiej trzeszczało w głośniczku i po SR przestało...
Przygoda z Windows Mobile... | Mio A701 | Asus P526 | Asus P750  | HTC Touch PRO | HTC HD 2 ... będzie Windows Phone od HTC ;)

*

Offline bastaz

• *
  • 58
« Odpowiedź #6 dnia: Luty 28, 2009, 12:02:30 »
Mnie podczas każdej rozmowy brzeczy. SR itd. nie pomaga.

*

Offline szqudii

• **
  • 181
  • Sprzęt: HTC HD 2
« Odpowiedź #7 dnia: Marzec 02, 2009, 22:56:19 »
To brzęczenie głośnika wyraźnie słychać także na słuchawkach, tak więc na pewno to nie jest wina samego głośnika tylko połączenia czyli radio romu. Polecam sobie samemu sprawdzić.
Na marginesie ciekawe dlaczego na słuchawkach rozmowę słychać tak głośno że trzeba ściszać a normalnie na głośniczku lub na głośno mówiącym słychać bardzo bardzo cicho....
Przygoda z Windows Mobile... | Mio A701 | Asus P526 | Asus P750  | HTC Touch PRO | HTC HD 2 ... będzie Windows Phone od HTC ;)