Każdy robi to co lubi
Wam podoba się zmienianie średnio co 2 tygodnie romu. Ja wolałbym zostać przy jednym dobrym.
wróć do WM5, jest dobry ... podobno, nigdy nie używałem. gdybym myślał tak jak ty to używałbym windowsa 98, a mam vistę
A na chwilę obecną wygląda to tak, że zmieniamy bo ciągle coś jest nie tak.
Nie my zmieniamy, zmienia M$ i zgadza się, jest coś nie tak, ale zawsze będzie, gdyby nie to, zostalibyśmy w erze ms-dos'a.
Osobiście wolałbym zostać przy jednym dobrym.
piszesz to już trzeci raz to i ja napiszę po raz trzeci: wróć do WM5
Nie ma takiej opcji, więc zmieniam romy dość często (choć nie wszystkie od Elminster).
WoW, no teraz to mnie zszokowałeś, pomyślmy ... pod warunkiem, że bierzesz pod uwagę autorów, którzy obecnie coś robią na mio to jest kilka możliwości:
gannover - zrobił kilka wersji WWE na podstawie moich romów i mojej kuchni, obecnie z tego co widzę robi wersje RUS, jeśli lubisz "читать на русском языке" to ok
wlhkey, lxp, bob, sail - hmm są naprawdę dobrzy, dużo lepsi ode mnie, jeśli lubisz "阅读俄罗斯" to ok ( mi się czasami zdaża

)
i to w zasadzie wszyscy, no przepraszam jeszcze są romy w takim ciekawym języku, którego nawet nie potrafię określić.
Oczywiście możesz używać starszych romów, nie mówię, że są złe, często bywa, że są stabilniejsze,ale jeśli miałeś te na myśli to trochę zboczyłeś z toku rozumowania, gdyż rozmawiamy o najnowszych wersjach.
Szkoda Elminster, że przeczytałeś to co chciałeś a nie zauważyłeś zdania o docenianiu nie tylko przeze mnie Twojej pracy.
tak zauważyłem a zaraz za nią:
... do końca nie wiesz dlaczego to robisz.
resztę sam sobie dopisz
Elmi - spokojnie nie denerwuj sie
jestem spokojny

, tak sobie psioczę z początku roku