[ROM][PLK][09.06.09] PROven ROM 4.4 Manila Rhodium 21806 build WM6.5

• 2006 Odpowiedzi
  • 366405 Wyświetleń

*

Offline Lobuz_1

• 795
  • Sprzęt: HD2
Odp: [ROM][PLK][22.01.09] PROven ROM 1.14 20769 build
« Odpowiedź #450 dnia: Luty 02, 2009, 20:04:18 »
Sequel, czy jest szansa wrzucenia na inny serwer niż rapidshare?
Co do tego co pisze Zawi, ja widze te same błędy, czyli w poziomie brak w ogole menadzera komunikacji i w Twoim modzie, Sequel w Operze jak kliknie sie wa razy to słabo powiększa, nie sposob trafić w dane miejsce na ekranie. Do tego opera nie dostosowuje sie do ekreanu a raczej otwierane strony...i tu faktycznie zgadzam się z Zawi, Jesli móógłbyś ewentuaalnie udostępnić to co Zawi podał w punktach, każdy móglby zrobić soft odpowiedni dla siebie
PS: Nie dziala powiekszanie sms-ow :)
A ogolnie dla wszystkich Kucharzy szacun :)

*

Offline sequel

• 36
    • Moje portfolio;)
  • Sprzęt: HTC HD2, Touch Pro
« Odpowiedź #451 dnia: Luty 02, 2009, 21:26:35 »
Sequel, czy jest szansa wrzucenia na inny serwer niż rapidshare?
Co do tego co pisze Zawi, ja widze te same błędy, czyli w poziomie brak w ogole menadzera komunikacji i w Twoim modzie, Sequel w Operze jak kliknie sie wa razy to słabo powiększa, nie sposob trafić w dane miejsce na ekranie. Do tego opera nie dostosowuje sie do ekreanu a raczej otwierane strony...i tu faktycznie zgadzam się z Zawi, Jesli móógłbyś ewentuaalnie udostępnić to co Zawi podał w punktach, każdy móglby zrobić soft odpowiedni dla siebie
PS: Nie dziala powiekszanie sms-ow :)
A ogolnie dla wszystkich Kucharzy szacun :)

Manadzera qsqa wrzucił jakiegoś innego i dlatego nie działa. W operze jak przesuniesz palcem wzdłuż prawej krawędzi to mrzesz ustawić sobie zooma (pojawia sie takie ładne strzałeczki:)) dodali to w nowej wersji zamiast szkła powiększającego i  tego paska u dołu. Powiększanie smsow dziala... ale dziwnie. Musisz przewinąć esy zeby zobaczyć różnice, nie robi tego dynamicznie. To wina zakladki kontkatow z wersji HD.
Pliki wrzuce jeszcze na moj serwer, tylko mam cos problemy z predkoscia uploadu ostatnio.

Zawi: No cóż, z zamiłowania jestem grafikiem, wiec lubie dobry wyglad :P Mam kilka pomysłów na ikony Taskbara, wiec niedlugo może coś się pojawi ciekawego :wink:. Co do płynności to modyfikowany TF3D faktycznie może robić problemy a w stabilności nie widzę różnicy. Postaram się dostarczyć odpowiednie caby chociaż ta zakładka kontaktów w postaci caba nie chciała mi działać dlatego postanowiłem ugotować działającą całość.
Przy odslanianiu kurtynki proponuje przejechac palcem w dol, nie tylko klikac w przycisk. U siebie nie mialem z nia problemu, ale rzadko ją używalem. Dodaje reg usuwający kurtynke. Wystarczy zaimportowac regeditorem
Moja strona z dodatkami do winmo......: Tutaj

*

Offline Zawi

• *
  • 79
« Odpowiedź #452 dnia: Luty 02, 2009, 21:38:58 »
domyslalem sie, że z tą zakładką kontaktów nie bardzo :(
ale może udałoby ci się wrzucić dźwięki rozsuwania klawiatury, caby do ikonek taskbara i baterii
i moze masz sposob jak podmienić ikonę kolorową kalendarza na tą Twoją, normalną białą?

a takie jeszcze pytanko skoro poprawiasz głównie grafike:
czy wiesz może jak przywrócić zielone podswietlanie aktywnych elementów? (było np. w ROM 3.0 lite) teraz jest szare. Mam na myśli ten efekt wypuklenia szarego jak np. klikniesz w home, na kalendarz czy nieodebrane połączenia
« Ostatnia zmiana: Luty 02, 2009, 22:07:52 wysłana przez Zawi »

*

Offline sequel

• 36
    • Moje portfolio;)
« Odpowiedź #453 dnia: Luty 02, 2009, 22:37:27 »
domyslalem sie, że z tą zakładką kontaktów nie bardzo :(
ale może udałoby ci się wrzucić dźwięki rozsuwania klawiatury, caby do ikonek taskbara i baterii
i moze masz sposob jak podmienić ikonę kolorową kalendarza na tą Twoją, normalną białą?

a takie jeszcze pytanko skoro poprawiasz głównie grafike:
czy wiesz może jak przywrócić zielone podswietlanie aktywnych elementów? (było np. w ROM 3.0 lite) teraz jest szare. Mam na myśli ten efekt wypuklenia szarego jak np. klikniesz w home, na kalendarz czy nieodebrane połączenia

Ikonke kalendarza juz dawalem w tym wątku. Powinny byc dwa posty. Jeden z linkiem do calendar i drugi z moim plikiem manili. Wszystko nalezy podmienic w \windows

*

Offline Zawi

• *
  • 79
« Odpowiedź #454 dnia: Luty 02, 2009, 22:54:09 »
ooo :) dzieki...
widziałem to ale nie miałem pojęcia gdzie wgrać.
dzieki tez za brak kurtynki, dziala swietnie!

jakbys mogl w wolnej chwili wrzucic ikonki gornego taskbara (najlepiej jako cab) i ten swietny dziwek rozsuwania klawiatury to byłoby już perfekcyjnie.

poki co w ROMie 1.14a jedynym bledem jaki znalazlem jest to, że 3d flow restartuje się często, w momencie przesuwania obiektów (np. jak dodaje się do zakładki programy nowy program i wyszukuje się na liscie)

*

Offline sequel

• 36
    • Moje portfolio;)
« Odpowiedź #455 dnia: Luty 02, 2009, 23:33:49 »

jakbys mogl w wolnej chwili wrzucic ikonki gornego taskbara (najlepiej jako cab) i ten swietny dziwek rozsuwania klawiatury to byłoby już perfekcyjnie.

poki co w ROMie 1.14a jedynym bledem jaki znalazlem jest to, że 3d flow restartuje się często, w momencie przesuwania obiektów (np. jak dodaje się do zakładki programy nowy program i wyszukuje się na liscie)

Ikonki taskbara: http://www.pliki.ibrythill.pl/tsowentaskbar3v1.3.cab  wersja orginalna wiec na pewno bedzie dzialac na WWE nie wiem jak z PLK.
Dzwieki rozsuwania klawiatury: http://www.pliki.ibrythill.pl/Dzwieki.cab sam robilem, testowane, powinno dzialac:P

*

Offline Zawi

• *
  • 79
« Odpowiedź #456 dnia: Luty 02, 2009, 23:39:55 »
jeju jeju :)
rewelacja! wszystko chodzi perfekcyjnie...

kurcze dzieki wielkie :)

*

Offline jaque

• *
  • 71
  • HTC MaNiaKos
  • Sprzęt: HTC Sensation
« Odpowiedź #457 dnia: Luty 03, 2009, 11:06:54 »

Proszę bardzo:
http://www.mediafire.com/file/2wzeobd3zdc/HTC Green Focus TF3D.cab
Proponuje wyłączyć tf3d w czasie instalacji.
HTC Sensation
RUU: 3.12
SD: 16GB SDHC

*

Offline Zawi

• *
  • 79
« Odpowiedź #458 dnia: Luty 03, 2009, 12:01:07 »
dzieki wielkie :)
i tym sposobem powstał zestaw idealny :)

*

Offline Klusek

• 1410
    • http://www.pdaclub.pl/info.php?id=6656
  • Sprzęt: Xperia Arc S
« Odpowiedź #459 dnia: Luty 03, 2009, 13:24:19 »

Ikonki taskbara: http://www.pliki.ibrythill.pl/tsowentaskbar3v1.3.cab  wersja orginalna wiec na pewno bedzie dzialac na WWE nie wiem jak z PLK.
Dzwieki rozsuwania klawiatury: http://www.pliki.ibrythill.pl/Dzwieki.cab sam robilem, testowane, powinno dzialac:P

Zainstalowałem oba CABy i mam dwa małe spostrzeżenia:
- po zainstalowaniu dodatkowych dźwięków rozsuwania klawiatury nie ma możliwości zaznaczenia, że dźwięk ma być odtwarzany tylko w trybie uśpienia.
- Ikonki na ROMie PLK działają bezproblemowo. Nie zmienia się tylko szara ikonka EDGE, ale to na pewno nie wina wersji ROMu tylko po prostu tej ikonki nie ma w zestawie.
Sony Xperia Arc S powered by:
FXP208 - CM10

*

Offline Lobuz_1

• 795
« Odpowiedź #460 dnia: Luty 03, 2009, 13:30:15 »
Połączylem wersję qsqa z wersją sequela i teraz tylko brakuje w kontaktach opcji dzwonienia i pisania sms- ów, dodatkowo usunąłem wszystko dodatkowe, poza kalkulatorem naukowym i wróciłem do comm managera dzialajacego w poziomie i pionie...jest wypas...

*

Offline maglo18

• *
  • 53
  • Sprzęt: SG NOTE
« Odpowiedź #461 dnia: Luty 03, 2009, 13:37:39 »
Witam,

Czy udało się komuś uruchomić poprawnie opcję "Zmiana klawiatury w zależności od położenia rysika" na romie PROven?

*

Offline Lobuz_1

• 795
« Odpowiedź #462 dnia: Luty 03, 2009, 13:51:37 »
Taskba podmienia się bez zarzutu ale przy ikonach windosowskich w połowie wywala mi bląd i podaje, ze sie nie zainstalowaly, wersja PLK.

*

Offline Rainman

• *
  • 82
  • Sprzęt: SGS 2
« Odpowiedź #463 dnia: Luty 03, 2009, 17:45:14 »
Witam
mam takie pytanko, na romie PROven nie moge odpalić emulatora PSXa FPSeCE wyskakuje mi ze potrzebuje minimum 16MB wolnej pamięci a przecież mam jej calą mase:(, program sprawdzalem u kumpla, co prawda na innym sprzęcie ale działa.
HTC Touch Pro: PROven 1.14 (tymczasowo PROven 4.3) ->Samsung Wave GT-S8500 -> Samsung Galaxy S 2 (made in Korea)

*

Offline Klusek

• 1410
« Odpowiedź #464 dnia: Luty 03, 2009, 19:55:38 »
Witam
mam takie pytanko, na romie PROven nie moge odpalić emulatora PSXa FPSeCE wyskakuje mi ze potrzebuje minimum 16MB wolnej pamięci a przecież mam jej calą mase:(, program sprawdzalem u kumpla, co prawda na innym sprzęcie ale działa.
Mam niestety o samo, szkoda, bo chciałem sobie pograć w jakieś ciekawe gierki.
FXP208 - CM10

*

Offline Rainman

• *
  • 82
  • Sprzęt: SGS 2
« Odpowiedź #465 dnia: Luty 03, 2009, 19:58:36 »
No ale to jaki moze byc powód tego? widziałem na youtube jak koleś gral na diamondzie w jakieś wyścigi, i chyba jeszcze w tekkena3, to naprawde musi być wina softu:/
HTC Touch Pro: PROven 1.14 (tymczasowo PROven 4.3) ->Samsung Wave GT-S8500 -> Samsung Galaxy S 2 (made in Korea)

*

Offline Klusek

• 1410
« Odpowiedź #466 dnia: Luty 03, 2009, 20:02:01 »
Na bank jest to wina softu, tyle, że ja jestem za cienki w uszach i nie mam pojęcia co powoduje ten błąd. Może wypowie się sam qsqa, lub ktoś kto będzie wiedział o co chodzi i jak to naprawić.
FXP208 - CM10

*

Offline jezykwaw

• 22
  • Sprzęt: HTC Touch Pro [Rom: Proven 1.14a by Qsqa]
« Odpowiedź #467 dnia: Luty 03, 2009, 20:07:47 »
a mnie działa FPSeCE 0.09.6 na romie Proven 1.14a , tyle ze jeśli chodzi o płynność to juz inna bajka, odpalilem tekkena 3 ale 8 fps moze wyciaga niestety trzeba czekać na wersje z lepszym kodem bo to co jest aktualnie to alfa beta wiec nie ma sie czym zachwycać , jakbyście chcieli to wgrajcie moja wersje jest na dole w linku, przetestowana i działa  (paczka razem z biosami) :P wystarczy wrzucic obraz gry do katalogu ISOS

http://www.sendspace.com/file/7yzcnm

A tak dla smaku autor emulatora jest już na ukończeniu wersji która ma mocno przyśpieszyć emulowanie PSX na WM

info ze strony http://fpsece.net/ :

"FpseCE 0.10 somes news...
Ok finally FpseCE is nearly finished, it miss 2 small bugs to fix, then everybody will be able to enjoy the famous PSone emulator on their PocketPC or their Smartphone!"

« Ostatnia zmiana: Luty 03, 2009, 20:10:33 wysłana przez jezykwaw »

*

Offline Klusek

• 1410
« Odpowiedź #468 dnia: Luty 03, 2009, 20:28:03 »
a mnie działa FPSeCE 0.09.6...
Rzeczywiście ta wersja działa, wcześniej miałem wersje 0.09.5 która wywalała właśnie ten błąd o braku pamięci. Dzięki  :ok:
FXP208 - CM10

*

Offline faziuz

• 9
  • Sprzęt: HTC TouchPro
« Odpowiedź #469 dnia: Luty 03, 2009, 21:15:29 »
Witam,

Panowie po instalacji ROM-u zamiast nazwy Orange wyswietla sie kod sieci...Czy jest jakas poprawka niwelująca ten bład??

« Odpowiedź #470 dnia: Luty 03, 2009, 23:12:47 »
sequel, wgralem Twoja wersję, jest wypas...dałbyś rade wystawic PL?
Zobacze co da sie zrobic. Może na jutro bedzie gotowa.

Irytuje mnie jedna rzecz - w outlooku nie moge zaznaczyc kilku wiadomosci by je np usunac... Przy kilkudziesieciu mailach jest to delikatnie mowiac dosc wkurzajace - nie pamietam jak to bylo w orginalnym ROM-ie ale np w moim drugim PDA (WM 6.1 artemis) jest taka mozliwosc (zaznaczenie rysikiem kilku wiadomosci i np usuniecie ich).

Czy to taka przypadlosc Raphaela czy tez moze bug w PROven?

Moglby to ktos sprawdzic u siebie?

Pozdrawiam

Odpowiedz na to znalazlem przy jednym z romow na xda:
"Stylus Drag-to-Select: Microsoft has begun to add touch scroll features to Windows Mobile, and for that reason, you can no longer drag your stylus to select multiple messages."
po polskiemu: M$ zaczął dodawać przewijanie palcem do WinMo, przez co nie można już zaznaczać kilku wiadomości przy Użyciu rysika.

Nie ma co zawracac Tym glowy naszemu kucharzowi!

Czy ktoś może ma rozwiązanie na powyższy problem ,  strasznie uciążliwa sprawa się robi jak ściąga ponad 100 maili a polowa z tego to z góry widać że śmieć i świeci mi później w nieprzeczytanch , wiec włażę w każdy żeby znikły do przeczytanych  , nie wspomnę o kasowaniu co jest już marnowaniem czasu na maxa
Proszę o pomoc może ktoś wie co z tym zrobić ???
Z góry dzięki

*

Offline sequel

• 36
    • Moje portfolio;)
« Odpowiedź #471 dnia: Luty 03, 2009, 23:51:44 »
Czy ktoś może ma rozwiązanie na powyższy problem ,  strasznie uciążliwa sprawa się robi jak ściąga ponad 100 maili a polowa z tego to z góry widać że śmieć i świeci mi później w nieprzeczytanch , wiec włażę w każdy żeby znikły do przeczytanych  , nie wspomnę o kasowaniu co jest już marnowaniem czasu na maxa
Proszę o pomoc może ktoś wie co z tym zrobić Huh?
Z góry dzięki

Mozesz zaznaczac wiadomosci przy uzyciu shifta, tak jak w duzym windowsie. Przytrzymujesz shifta i straleczkami zaznaczasz sobie po kolei co chcesz usunac. Nie jest to najlepsze rozwiazanie ale zawsze cos:)

*

Offline Lobuz_1

• 795
« Odpowiedź #472 dnia: Luty 04, 2009, 13:14:18 »
Sequel, nie wiesz co moze być przyczyną, błędu przy instalacji ikon? Taskbar sie instaluje a ikony w polowie wywalają błąd, ze nie zainstalowano i tyle....

*

Offline sequel

• 36
    • Moje portfolio;)
« Odpowiedź #473 dnia: Luty 04, 2009, 14:42:57 »
Sequel, nie wiesz co moze być przyczyną, błędu przy instalacji ikon? Taskbar sie instaluje a ikony w polowie wywalają błąd, ze nie zainstalowano i tyle....

Musze przyznac ze nie wiem... Poprawilem caba by myslalem ze jest cos nie tak ale nowy rowniez nie dziala. Prawdopodobnie jest jakis problem z podmiana pliku dll.
Tu nowy cab, moze zadziala: http://www.pliki.ibrythill.pl/Ikony_pl.cab
Spakowane ikony: http://www.pliki.ibrythill.pl/ikony.zip dll skopiowac do windows a icon.lnk do odpowiednich folderow w start\programy

*

Offline zyxell

• **
  • 193
  • Sprzęt: Raphael,Rhodium
« Odpowiedź #474 dnia: Luty 04, 2009, 22:24:26 »
Proszę o pomoc może ktoś wie co z tym zrobić Huh?
Z góry dzięki

Mozesz zaznaczac wiadomosci przy uzyciu shifta, tak jak w duzym windowsie. Przytrzymujesz shifta i straleczkami zaznaczasz sobie po kolei co chcesz usunac. Nie jest to najlepsze rozwiazanie ale zawsze cos:)

Hej Panowie a nie prościej CTRL+A  --> zaznaczyć wszystkie jako nie przeczytane a nastepnie znów CTRL+A i oznaczyć jako przeczytane ?
arbeit macht frei!

*

Offline worms14

• **
  • 245
  • Sprzęt: Desire HD
« Odpowiedź #475 dnia: Luty 05, 2009, 23:51:01 »
Chwalę sobie bardzo rom PROven, super stabilność.

Przepraszam bardzo ze pisze w tym temacie, ale nie chciałem zakładać nowe, gdyż liczyłem na to że w kolejnych romach będę miał możliwość wyboru czcionek. Teraz ma prośbę czy ktoś dysponuje polskimi czcionkami w cab-ach? Wgrałem fajne czcionki, jednak nie posiadają polskich znaków.
Czy jest szansa ze pokażą się romy z emulatorami  wraz z grami, oraz fajnymi tematami i czcionkami do wyboru?
SE P900->E61->W880i->N95 8GB->HTC TOUCH PRO+8GB-> HTC HD2 Leo-> DHD

*

Offline OJEJKU

• 5
  • Sprzęt: HTC TP
« Odpowiedź #476 dnia: Luty 06, 2009, 00:29:29 »
A pro po trybu głośnomówiącego .. cieszę się kurtynka została poprawiona.... ale czy dałoby się coś zrobić żeby ten tryb włączyć przy odbieraniu rozmowy? próbowałem ale za chiny mi nie wychodzi. Sprawa jest ważna bo jak sięjedzie samochodem dobrze byłoby odbierać rozmowy i włączać tryb jednym przyciskiem.

Dzięki z góry
HTC Touch Pro: PROven ROM 1.08 WWE
ROM: 1.95.502.5
Radio: 1.09.25.20M1
Protocol: 52.33.25.17W

*

Offline Klusek

• 1410
« Odpowiedź #477 dnia: Luty 06, 2009, 12:36:57 »
Qsqa wiem, że pracujesz już nad kolejna wersją swojego ROM'u i w związku z tym mam do Ciebie jedną prośbę.
Otóż mam takiego pilota i z tego co jest napisane w instrukcji to po przytrzymaniu dłużej klawisza czerwojen słuchawki na pilocie powinno uruchomicć się wybieranie głosowe, ale niestety na Twoim ROM'ie funkcja ta nie działa. Na oryginalnym ROM'ie funkcja ta działa więc można by powiedzieć prawie ze stu procentową pewnością, że to wina PROven ROM'u. Czy mógłbyś przyjrzeć się problemowi? Byłbym wdzięczny.

DODANE:

Przypomniało mi się, że jest jeszcze jedna sprawa, którą można by załatwić przy okazji. Chodzi o głośność na słuchawkach, czy to na kablu czy bluetooth. Po modyfikacji pliku Audiopara3, który obecnie jest w PROven ROM'ie głośność na słuchawkach jest po prostu zbyt dużo, muzyki można słuchać jedynie na najniższym poziomie głośności, podwyższenie głośności chociażby o jeden stopień skutkuje już bólem uszu.
Szperając troszkę na xda udało mi się znaleźć informacje, że każdym z parametrów głośności np. dla głośnika, zestawu słuchawkowego czy słuchawek bluetooth można sterować osobno. Wystarczyło by (tak mi się przynajmniej wydaje) zmniejszyć głośność na wyjściu słuchawkowym a zostawić głośność dzwonków i rozmów  i wszystko powinno grać.
Sam próbowałem to zrobić, ale jakoś bez rezultatu, co bym nie zmienił głośność zawsze była taka sama.
Może Ty qsqa lub ktoś kto to czyta i się na tym zna podjął by się tego? Pewnie wielu by to uszczęśliwiło.
« Ostatnia zmiana: Luty 06, 2009, 15:58:03 wysłana przez Klusek »
FXP208 - CM10

*

Offline DomBros

• **
  • 146
  • Sprzęt: HTC Touch Pro
« Odpowiedź #478 dnia: Luty 06, 2009, 16:17:11 »
Dobra a czy ktoś jeszcze ma tak w PROven'ach, że bardzo często restartuje mu się TouchFlo gdy przegląda utwory w zakładce Muzyka ??
HP iPAQ hx2410 => HTC Touch Pro EnergyROM 3.0

*

Offline Sztef89

• **
  • 127
  • Sprzęt: HTC HD2 (Leo)
« Odpowiedź #479 dnia: Luty 06, 2009, 17:36:22 »
Qsqa wiem, że pracujesz już nad kolejna wersją swojego ROM'u i w związku z tym mam do Ciebie jedną prośbę.
Otóż mam takiego pilota i z tego co jest napisane w instrukcji to po przytrzymaniu dłużej klawisza czerwojen słuchawki na pilocie powinno uruchomicć się wybieranie głosowe, ale niestety na Twoim ROM'ie funkcja ta nie działa. Na oryginalnym ROM'ie funkcja ta działa więc można by powiedzieć prawie ze stu procentową pewnością, że to wina PROven ROM'u. Czy mógłbyś przyjrzeć się problemowi? Byłbym wdzięczny.

DODANE:

Przypomniało mi się, że jest jeszcze jedna sprawa, którą można by załatwić przy okazji. Chodzi o głośność na słuchawkach, czy to na kablu czy bluetooth. Po modyfikacji pliku Audiopara3, który obecnie jest w PROven ROM'ie głośność na słuchawkach jest po prostu zbyt dużo, muzyki można słuchać jedynie na najniższym poziomie głośności, podwyższenie głośności chociażby o jeden stopień skutkuje już bólem uszu.
Szperając troszkę na xda udało mi się znaleźć informacje, że każdym z parametrów głośności np. dla głośnika, zestawu słuchawkowego czy słuchawek bluetooth można sterować osobno. Wystarczyło by (tak mi się przynajmniej wydaje) zmniejszyć głośność na wyjściu słuchawkowym a zostawić głośność dzwonków i rozmów  i wszystko powinno grać.
Sam próbowałem to zrobić, ale jakoś bez rezultatu, co bym nie zmienił głośność zawsze była taka sama.
Może Ty qsqa lub ktoś kto to czyta i się na tym zna podjął by się tego? Pewnie wielu by to uszczęśliwiło.

co do regulacji głośności fajnie by było jakby zmieniała się o 1-2% przy jednym kliknięciu. Mam zestaw słuchawkowy RC E100 i bardzo by mi to pomogło :)

fajnie też by było jakby w statndardowym playerze była możliwość stworzenia playlisty na podstawie folderów bo trudno dojść do tego z której składanki (folderu) jest dana piosenka skoro wszystkie piosenki przy dodawaniu do playlisty są wyświetlane hurtem... :/
ROM: Windows Phone 7 Mango (7720 PLK)
Radio: 5.51T.09.29a_22.32.50.10U
SPL: 1.46 HardSPL: 2.08