Tośka działała od 7:30 [w pełni naładowana] do 17:00 [wyczerpana do wyłączenia] przy max jasności, 3G lub EDGE (50-50), z pół godziny WiFi, głównie przeglądanie stron w operze + sms. Tak że rewelacji nie ma. Jutro przetestuję w tybie ubogim ;]
Napisane: Październik 22, 2008, 17:15:28
Panowie, pełen sukces! Ustawienia na dzisiaj: zero wifi czy bluetooth, gsm aktywny z polaczaniem EDGE caly czas (bez 3G), standardkowo łącznie ponad 1h pracy na operze w trybie fullscreen na jasności max-1 (raz musiałem na 10min przełączyć na max), + normalne smsy sprawdzanie godziny itp. Bez filmów czy muzyki. Od 9:00 na max podładowana tośka trzyma do teraz, 23:30, i jej miernik baterii (mało wiarygodny, ale jednak) pokazuje 50%! Jak dla mnie pełen sukces, pewnie by i noc wytrzymała, ale jutro piątek wiec będę potrzebował palmtopa na dłużej bez ładowania więc idze spać z ładowarką

Tak że do 24h myślę że by dociągnęła, ale przecież każdy raz na dzień idze spać i może wpiąć ją do ładowarki. Z xCPUscallar było gorzej! Polecam, tak samo wydajne a darmowe i nie jako zewnętrzna aplikacja a sterownik. Myślę że można nawet pokusić się o wgotowanie w jakiś rom

POLECAM!!!