Szkoda że nie ma zamieszczonych informacji co działa na 6.1 a co nie w porównaniu do 6.0
Zainstalowałem dzisiaj ten rom i podoba mi się. Miałem małe problemy z wrzuceniem roma na Viście ale poradziłem sobie.
Pobrałem wersje bez Manili. Wyłączyłem QuickMenu, dla mnie to zbędne gadżety. Osobiście zadowolony jestem z 6.1 czekam na kolejne wersje
co do iContact też nie jestem zabardzo przekonany

Jestem zwolennikiem standardowych rozwiązań. odnoszę wrażenie że iContact gryzie się troche z systemem. Lubię kiedy wszystko wygląda jednolicie

Przydałby się rom, który nie ma tych "ulepszaczy wyglądu" tylko sam system i ewentualne poprawki szybkości, aplikacje użytkowe takie jak tutaj.
Zauważyłęm że klawiatura jest dość dobrze zmapowana, są małe wyjątki ale jest ok

Przydałoby sie jeszcze w miare możliwość popracować z modułem telefonu. Sam moduł dalej chodzi tragicznie i nie wygląda zbyt dobrze
Czy jest to wersja która nie ingeruje w RadioRom ?? czyli po przejściu na 6.0 gprs będzie działał??
Dodałbym jeszcze do tego roma HTC_network_wizard i mobilne gg

jakiś lepszy kalkulator kiedyś miałem na iPaq z 3-4 lata temu taki naukowy darmowy bardzo fajny

Pozdrawiam