Kontakty miałem zbeckupowane SpriteBackup'em 6.5.0 jeszcze z WM 6 i po zainstalowaniu WM 6.1 zrobiłem restore ale tylko kontaktów bo pozostałe programy instalowałem sobie ręcznie. Dalej jednak nie ma reguły - jedne kontakty wyswietla w 100%, inne tylko sam nr telefonu - bez nazwy i foto, i nie widac zadnych zaleznosci pomiedzy jednymi a drugimi. Nawet ten sam numer potrafi raz rozpoznać a innym razem nie.
EDIT:
Właśnie wywaliłem dwa numery z pamieci i wpisałem je na nowo, zresetowałem i...dalej nic, nie rozpoznaje. Zastanawiam sie czy MobileShell 2 czegos tu nie miesza bo jak wybieram kontakt z MS2 to pokazuje mi tylko wybierany nr a kiedy z HTC-owego dialera to wtedy wyskakuje wszytsko co trzeba.
Napisane: Październik 06, 2008, 12:35:38
No i jest OK, zrobiłem HR zainstalowałem kontakty od nowa i...teraz działa jak poprzednio. Wiem - a przynajmniej tak mi sie wydaje - gdzie był ( zrobiłem ) błąd. W czasie odtwarzania danych PIM zdaje sie, że odptaszkowałem jedno z "okienek". Teraz nie ruszałem niczego i po zaladowaniu kontaktów, zainstalowaniu MS2 wszystko hula jak poprzednio. Wobec tego mogę stwierdzic, że na chwilę obecną WM 6.1 w Polarisie bug'ów nie stwierdzam.