Wersja romu i windy 6.0 prof. taka jak na załączniku. Nic nie zmieniałem po zakupie. Mam dokładnie tą wersję Polarisa z tego sklepu:
http://e-lectron.pl/product_info.php?cPath=171_181&products_id=33002kupiony końcem lipca 2008 r.
mp3 bez problemu ustawiam jako dzwonek, każdą mogę odsłuchać z poziomu WMPlayera, ale żadnej przez WMplayer z poziomu Eksploratora Plików lub Total Commandera. Wydaje mi się że to wszystko wina Mort Playera, którego zainstalowałem skuszony pozytywnymi recenzjami i praktycznie od razu odinstalowałem jako zbędny. Jednakże on musiał jakimś dziwnym, wrednym sposobem coś namieszać. Teraz nawet jak ustawię inny odtwarzacz jako domyślny dla plików o rozszerzeniu mp3, to i tak jest lipa.
Ale, co zauważyłem jeszcze, że jedynie w przypadku mp3 (fot.2) wartość indeksu wynosi 0. avi, wav, wmw itd., każdy ma w indeksie jakąś wartość, np. 2001. Tu nie mam nic. Może ktoś mógłby sprawdzić jaką wartość dla mp3 powinno sie wpisać. Chyba że się mylę i niepotrzebnie to wiąże z problemem. Jak to nie pomoże to zostaje już chyba tylko HR