W kategorii ogólnej pozostaną zapewne tylko te radary, dla których nie jest znane ograniczenie prędkości,
patrząc optymistycznie, kategoria ogólna będzie docelowo pusta, a wszystkie radary będą w podkategoriach.
W ogólnej będą pojawiać się czasowo tylko nowe fotoradary, jeśli autor POI nie poda od razu ograniczenia.
Dla mnie bez sensu jest przy wprowadzaniu punktu "fotoradar" podawanie miejscowości, ulicy
i jakichś innych danych, które niczemu nie służą, a tylko zaciemniają przekaz informacyjny wyświetlając się
(wiem, wiem, że można to wyłączyć) na ekranie.
Dla mnie też, ale wielką ambicją miplo jest zbieranie max. dużej informacji o każdym możliwym POI,
nieważne, że oczywistej, nieistotnej, dla zdecydowanej większości niepotrzebnej,
czy nawet zdublowanej w nazwie i opisie ... i tego nie przeskoczysz.
Dla nich to jak narkotyk, będą się bić o każdą działkę

... właśnie z tego powodu nie jestem już moderatorem.
A czy faktycznie nie da się teraz wyłączyć tej informacji o ograniczeniu??
Może znajdzie się jakiś guru co to potrafi zrobić!!
Nie da się bez ingerencji w kod programu albo ... bez rozbicia na podkategorie.
Bo właśnie podział na podkategorie pozwala uzyskać efekt jakiego oczekujesz,
tylko, że trochę innymi środkami i bez potrzeby zmian, których Ty oczekujesz,
a których support zdecydowanie nie chce.
Poniżej masz przykład jak ostrzeganie o fotoradarach rozwiązałem u siebie
(powiedzmy, że jestem w trakcie, jeszcze mi przeszkadza słowny komunikat o odległości od POI,
obowiązkowo towarzyszący wyświetlaniu tej odległości na ekranie),
Czy nie tego właśnie chcesz, żeby było prosto i czytelnie,
by do odczytania istotnej informacji wystarczył 1 rzut okiem na ekran?Dodatkowo dla każdej podkategorii możesz ustawić graniczną prędkośc dla ostrzegania
na poziomie ograniczenia, albo trochę poniżej oraz wyłaczyć wyświetlanie tych kategorii
by mieć ostrzeganie tylko wtedy, kiedy może ono być przydatne.