HTC Touch Diamond w INFOPOLIS!!

• 7 Odpowiedzi
  • 2030 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

HTC Touch Diamond w INFOPOLIS!!
« dnia: Czerwiec 18, 2008, 13:53:34 »
HTC TOUCH  DIAMOND P3700 w Infopolis już na początku lipca!! Polska dystrybucja oraz gwarancja realizowana na terenie kraju. Cena dla Klientów PDACLUB 1799zł brutto!! Więcej info pod tel. 697051118.
 Niezgodne z regulaminem reklamowanie firmy. Powielanie w wielu działach.

*

Offline ZyZ

• 47
Odp: HTC Touch Diamond w INFOPOLIS!!
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 18, 2008, 14:44:40 »
pal licho ze to reklama, ale na owym infopolis sa do wyboru 2 diamondy - jeden za 1900PLN ($_GET[id]=7420) a drugi za 2200PLN ($_GET[id]=7421).
Bez obrazy ale cos takiego skutecznie zniecheca do zakupow... tym bardziejze wg opisu obydwa produkty sa identyczne... nawet link do fotki jest taki sam

*

Offline ncc74656

• 261
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 18, 2008, 17:18:36 »
Może jeden ma 113MB ramu a drugi 192MB...
Never underestimate the power of stupid people in large groups

*

Offline DjDario

• 335
    • SmartOS.pl
  • Sprzęt: Galaxy S  & Nokia E71
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 18, 2008, 22:46:58 »
Bedzie trzeba było zadzwonić pod ten numer i wyjaśnić skąd te róznice w cenie?

*

Offline ZyZ

• 47
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 18, 2008, 23:05:54 »
trzeba bylo zapytac? ale czy idac na zakupy nie powinienem zakladac ze to sprzedawcy zalezy na sprzedazy i to on winien dostarczyc dane produktu ktory ma w ofercie?
Poza tym z czysto praktycznego punktu widzenia - zakladajac ze sklep infopolis odwiedza w poszukiwaniu diamonda 100 osob dziennie, czy owe 100 osob per dzien ma dzwonic do centrali infopolis i pytac o co chodzi? ...no prooooosze:)
To oczywiscie zaniedbanie adminow strony ale hmm... no wlasnie...  slowo zaniedbanie ma dosc pejoratywny wydzwiek, kupujac zas sprzet za circa 2k PLN chyba kazdy rozsadny czlowiek bedzie starac sie wybrac miejsce gdzie tego typu odczuc bedzie jak najmniej.

Heh, przepraszam jesli przeginam z czepialstwem ale zyje z czegos takiego wiec kazda niedorobka ktora widze i wiem ze nie przeszlaby 'u mnie', mocno zwraca moja uwage.

*

Offline DjDario

• 335
    • SmartOS.pl
  • Sprzęt: Galaxy S  & Nokia E71
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwiec 19, 2008, 14:32:21 »
To niech wypowiedzą się może osoby, które już wczesniej kupowały jakis sprzęt w tej firmie infopolis. Co o nich sądzicie i czy warto u nich dokonać zakupu ?

*

Offline rymi

• 636
  • Sprzęt: HTC Touch Diamond 2 [WM6.1 Polish]
« Odpowiedź #6 dnia: Czerwiec 19, 2008, 15:05:26 »
Wspolpracownik kupil u nich MIO P350 jak byli jeszcze w CH Reduta w W-wie - przeprowadzali sie na Marszalkowska i zrobili niezle przeceny. Sprzet nowiutki, pudelko nierozpakowane [plomba]. Oczywiscie gwarancja.

Ja ich omijalem zawsze, bo zawsze mieli jakies wieksze ceny niz pozostali.
HTC Touch Diamond 2 - WM6.1 Polish [ehh znowu tyle gram :/ - 120g] MicroSDHC 16GB SanDisk + Compaq iPAQ H3970 MMC 512MB Transcend

*

Offline TD74

• **
  • 169
  • Sprzęt: HTC HD2
« Odpowiedź #7 dnia: Wrzesień 08, 2008, 19:06:21 »
hmm, ja kupiłem, za bodaj 1899 i dostałem w pakiecie ładowarkę (nieoryginalną) i dobry drogi uchwyt samochodowy (ale bardziej jest on do komórek niż Diamonda).

Naczekałem się trochę, ale to chyba wszyscy czekali z tą pierwszą dostawą. Potem testowałem długo i wystawiłem pozytywa.

Negatywem Infopolis jest totalna ignorancja na zapytania mejlowe, jedynie kontakt telefoniczny dobrze działa. A no i trzeba uważać na godziny pracy, te na allegro nie są chyba aktualne.