mDesktop - aplikacja całkiem fajna

• 2 Odpowiedzi
  • 1610 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline pawgaw

• **
  • 158
    • coś o sobie
  • Sprzęt: HTC Diamond 2.03.540.0 Billyj80
mDesktop - aplikacja całkiem fajna
« dnia: Czerwiec 16, 2008, 08:53:46 »
Witam,
Nie wiem dokładnie, czy nie naruszam regulaminu - jesli tak - przepraszam - post można usunąć.
Poczytałem sobie kilka dni temu na stronie głównej o aplikacji mDesktop. Sciągnąłem, ale był problem z połączeniem urządzenia z komputerem.
Teraz wyszła już poprawiona wersja aplikacji, która nie robi problemów z naszymi literkami:) Link ponizej:
http://www.motionapps.com/product/mdesktop/sp/try
Dlaczego o niej piszę?
Bo w końcu znalazłem coś, co pozwala mi w łatwy sposób zarządzać PDA z poziomu komputera:) Szukałem, szukałem i trafiłem. :)
Aplikacja podzielona jest na czytelne zakładki po lewej stronie. SMSy, kontakty, kalendarz, zdjęcia i filmy... no i instalowanie cabów z poziomu komputera...

Czy ktoś z Was zna podobny program? Bo byc może moja egzaltacja jest zbyt daleko idąca...
pozdrawiam
PawGaw

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
Odp: mDesktop - aplikacja całkiem fajna
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 16, 2008, 09:02:26 »
Nie wiem dokładnie, czy nie naruszam regulaminu - jesli tak - przepraszam
nie naruszasz ;)
choć takie info dobrze jest zamieszczać tu - http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=1415.new#new

*

Offline Polikon

• **
  • 163
  • Sprzęt: X800//HTC HD2+Lobuz1 NewStyle1.2+SDHC16GB
Odp: mDesktop - aplikacja całkiem fajna
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 16, 2008, 18:46:17 »
Ten programik jest super. :ok:

Jeszcze jak by te badziewia ( X800) pracowały w USB 2  :O~
A może ktoś zna jakiś programik albo sposób na zmuszenie X800 do pracy z USB 2.  :proud:
Ostatnio zastanawiam się dlaczego tak zaawansowana elektronika korzysta z tak archaicznego przesyłania danych jakim jest USB 1.  :mad:
A może te cuda zostały zaprojektowane 10 lat temu.  :O
X800.WM6.1.Panot.ver.1.90_PP6_ENG//Acer n311//HTC HD2+Lobuz1 New Style 1.2+SDHC 16GB