0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
dzieki bardzo kolego za pomoc a masz linka iGO POI Explorer ?
3. chciałbym zmienić ikonę (kolor) moich poi czy da się tak jak każdą ikone i gdzie one sa
kucza .... to działa tylko wiesz co w widoku "satelita" kropeczka jest widzialna na niebiesko co przy znacznym obszarze przeglądania zlewa moje z wbudowanymi
tak ikonki działają odnosnie kropek to myslałem że bedę miał kropki tak jakby pomiejszone ikony więc kolor dominujacy np wbudowane typowe niebieski , moje czerwone , ale to nie problem dzięki i za to .Jak dasz radę i znajdziesz czas to proszę o 2 pozostałe pytania pozdro
dobrze ze kazałeś zrobić kopię data bo widze że się wycofałeś więc tak data jest tak jak miałem zanim "cię poznałem"ui_igo8 w folderze głownym podmieniłem ze zmianamiikony mogę wybierać z jedenasu okienale te nowe nie wyświetlają się na mapie nawet przez niebieską kropeczkęco jest grane ?
1\igo8\save\favorites.datdomyślnie mam ikonkę tego pliku jako Nerojak otworzyłem w notatniku to dostępne są tylko nazwy bez parametrów geograficznych szczerze mówiąc chciałem tworzyć ulubione punkty do odwiedzenia tak jak można zrobić w POI (save\user) w trybie textowym , explorer tez tego nie chwyta .Można by taki plik ulubionych trzymać i podmieniać w razie potrzeby 2.save\poi_visiblities czy mozna wpisać wyższa wartość niż 30000 aby była skuteczna
Ad. 2 nie bardzo rozumiem te pytanie - co konkretnie chcesz otrzymać? Aby niebieskie kropeczki były widoczne jeszcze z daleszej odległosci na mape może wystarczy zmienić 30000 na 60000 ?
może to w czymś pomoże:http://ashus.ashus.net/tools/Convert_POI_iGO6_2_iGO8.php