znając dzisiajszy świat bede to prawdopodbnie baterie od jednego producenta z innymi nalepkami...
a co do jakości samych baterii to w 90% to baterie litowo polimerowe. i nie warto zwykle kupować takich "6000mAh i grubość 1500mAh!!!OKAZJA!!" podobno kupić juz lepiej ta co ma troszke wieksza pojemnośc na opakowaniu niz ta co jest seryjna ^^
pozdrawiam
Co do baterii, to na 99% wszystkie są produkowane w chinach,a przynajmniej większość...
A jeśli chodzi o te baterie 3000 mAh, czy większe, to ich kupowanie jest całkowicie bezsensowne,bo żeby naładować taką baterię w pełni trzeba by było mieć super ładowarkę, albo lądować telefon przez tydzień

Z reguły jest tak,że oryginalne baterie są znacznie lepsze od zamienników, mimo tego że są nawet produkowane w tej samej firmie... To oryginalne są pod ścisłą kontrolą,i są robione z lepszej jakości produktów, niż te nie oryginalne... Także kupowanie jakiś zamienników, albo gigantów po 3000 mAh, mija się z celem... Jeśli komuś aż tak strasznie doskwiera bateria w Tośce, to może dokupić sobie drugą, oryginalną i mieć na wymianę...

Osobiście uważam że bateria w G900 jest naprawdę dobra, (jedyny problem,to odczytywanie stanu baterii, które skacze po paru minutach na 90 parę %....) Jeśli chodzi o mnie to jest wystarczająca...
A co do HSDPA,to radzę mieć wyłączone, wtedy żywotność Tośki wzrośnie o 40%... Nie wiem dlaczego,ale zauważyłem, ze czasami nawet jak mam wyłączone HSDPA, mam tylko GSM, to i tak PDA próbuje połączyć się Z HSDPA,tylko że się z nim nie łączy... Ale baterię zżera...

Rozwiązanie tego problemu, bynajmniej u mnie, jest po każdym SR włączenie HSDPA, i ponowne wyłączenie...

Mi bateria trzyma jakieś 3 dni,siedząc na necie (EDGE), słuchając mp3, dużo dzwoniąc, i będąc w miejscu o słabym zasięgu...
Pozdrawiam