PDAclub.pl

Windows Mobile (Classic, Professional, Standard), Windows Phone 6.x => Pocket PC - ogólnie (WM Classic) => Fujitsu-Siemens => Wątek zaczęty przez: Powhatan w Wrzesień 06, 2012, 11:24:42

Tytuł: N560 i WPA2 PSK ???
Wiadomość wysłana przez: Powhatan w Wrzesień 06, 2012, 11:24:42
Czy da się jakoś podłączyć LOOX-a do z oryginalnym systemem do sieci WiFi zabezpieczonej przy pomocy WPA2 ??? Po prostu ten Gameboy do gadania (Xperia) czyli smartfone z androidem nie potrafi utworzyć punku ze zwykłym WPA.
Tytuł: Odp: N560 i WPA2 PSK ???
Wiadomość wysłana przez: Kapitan Pazur w Wrzesień 06, 2012, 11:31:27
z Looxem raczej nic nie wskórasz na WM5, co do mobilnego hotspota - dziwne, sprawdzałeś w ustawieniach? Może domyślne jest WPA2 ale da się zmienić, w Motoroli jeśli pamiętam też na starcie jest WPA2
Tytuł: Odp: N560 i WPA2 PSK ???
Wiadomość wysłana przez: Powhatan w Wrzesień 06, 2012, 14:42:37
Niestety , ten mój "gameboy" czyli SE ARC S ma tylko wpa2 i sieć otwartą. Jak nic innego nie wymysle, to zostane na otwartej. Zresztą ja to chcę tylko w czasie jazdy.
Tytuł: Odp: N560 i WPA2 PSK ???
Wiadomość wysłana przez: Tolek81 w Październik 11, 2012, 22:14:48
wgraj soft od neplowa 6.0, 6.1 (najlepiej) ewentualnie 6.5 i net bedzie ci smigal na tej cegle, u mnie dziala, pare lat temu bardzo sie ucieszylem, ze moglem zmienic na 6.1 by moc uzywac WiFi w pracy.
Tytuł: Odp: N560 i WPA2 PSK ???
Wiadomość wysłana przez: Powhatan w Październik 12, 2012, 08:14:41
Były już dziwne unowocześnienia dla Looxa, które czyniły więcej szkody niż pożytku. Czy ta radziecka rewolucja jest całkiem bezpieczna i czy nie ma w niej jakiegoś haczyka.
Ja po premierze Automapy na Gameboya (tandeta na androidzie) przeprosiłem się z looxem i nie chciałbym go popsuć, mimo że Automapa na niesprawnym looxie będzie pewnie i tak bardziej praktyczna i przyjazna niż ta na androidzie.

ps
Ja mam cały czas oryginalny system na moim FS. Czy to nie przeszkadza?
Tytuł: Odp: N560 i WPA2 PSK ???
Wiadomość wysłana przez: Tolek81 w Październik 18, 2012, 14:24:39
na stronie newplow'a masz soft do kopii zapasowej wiec mzoesz sie bawic do bolu w przywracanie raz za razem w 6.1 czy 6.5 a potem mozesz wrocic do 5.0.
jak nie znasz rosyjskiego to tlumasz google Twoim kolega - ja tlumaczylem na EN bo po PL nie da sie tego czytac.