Autor Wątek: lcd siemens t830  (Przeczytany 6494 razy)

0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Maciekuc

  • Newbie
  • Wiadomości: 14
lcd siemens t830
« : Styczeń 20, 2010, 01:22:04 »
 :(Potrzebuje lcd. Moj niestety polegl po upadku. PILNE!!!


PDAclub.pl

lcd siemens t830
« : Styczeń 20, 2010, 01:22:04 »
R E K L A M A:


Offline Maciekuc

  • Newbie
  • Wiadomości: 14
Odp: lcd siemens t830
« Odpowiedź #1 : Styczeń 20, 2010, 12:13:38 »
:(Potrzebuje lcd. Moj niestety polegl po upadku. PILNE!!!

Nikt mi nie poda ręki??? Panowie może ktos ma gdzieś taki lcd......pilne dosyć


Offline kiler_89

  • Clubowicz
  • **
  • Wiadomości: 245
Odp: lcd siemens t830
« Odpowiedź #2 : Styczeń 22, 2010, 16:28:43 »
moe chcesz kupic sprawnego t830? ew na czesci pelen komplet gg 62-09-173


Offline BOX47

  • Clubowicz
  • *
  • Wiadomości: 84
  • Sprzęt: T 830
Odp: lcd siemens t830
« Odpowiedź #3 : Styczeń 24, 2010, 17:38:23 »
żeby nie było
nie reklama ale akurat po twoim poście zerknąłem na allegro
może warto sprawdzić

http://www.allegro.pl/item889186816_fujitsu_siemens_n500_n520_n560_t830.html


Offline Maciekuc

  • Newbie
  • Wiadomości: 14
Odp: lcd siemens t830
« Odpowiedź #4 : Styczeń 24, 2010, 20:22:38 »
żeby nie było
nie reklama ale akurat po twoim poście zerknąłem na allegro
może warto sprawdzić

http://www.allegro.pl/item889186816_fujitsu_siemens_n500_n520_n560_t830.html


tak ale mi chodzi o lcd do Fsa a nie folie :D


Offline Tinuviels

  • Clubowicz
  • **
  • Wiadomości: 129
Odp: lcd siemens t830
« Odpowiedź #5 : Styczeń 28, 2010, 21:29:55 »
Będzie ciężko coś znaleźć, szukaj na allegro uszkodzonego z działającą matrycą.


Offline Maciekuc

  • Newbie
  • Wiadomości: 14
Odp: lcd siemens t830
« Odpowiedź #6 : Styczeń 29, 2010, 08:16:47 »
 :(wlasnie szukalem i nie ma. Chyba sprzedam tego swojego z rozbitym lcd. Na szczescie jest tak pekniety ze widac wszystko.


Offline BOX47

  • Clubowicz
  • *
  • Wiadomości: 84
  • Sprzęt: T 830
Odp: lcd siemens t830
« Odpowiedź #7 : Styczeń 30, 2010, 21:04:48 »
przepraszam nie doczytałem
zerkaj i wylicytuj jakiegoś niekompletnego lub coś w tym stylu i na przekładkę
bo chyba w serwisie jest ciężko z tym zamiennikiem bo chyba raczej są na tyle wytrzymałe że nie pękają
pechowcem jesteś że tobie się to stało


Offline SebastianYarick

  • Newbie
  • Wiadomości: 2
Odp: lcd siemens t830
« Odpowiedź #8 : Luty 07, 2010, 08:38:33 »
Witam wszystkich. Tez przylaczam sie do prosby. Moj kleknal po upadku z 2 pietra. Dziala tylko lcd pekniety. Przekladka nie jest trudna. Kupilem nowy (nawet niedrogo). Ale stary przydal by sie do experymentow.


Offline jurasa4

  • Clubowicz
  • ***
  • Wiadomości: 302
  • Sprzęt: TP2, HD2
  • VIP Level: 50
Odp: lcd siemens t830
« Odpowiedź #9 : Luty 08, 2010, 17:19:23 »
W sumie mój loox będzie wystawiony na sprzedaż.
Jest 100% sprawny ale poobijany trochę. 
Za tydzień wrzucę tu na pda info.


Offline Maciekuc

  • Newbie
  • Wiadomości: 14
Odp: lcd siemens t830
« Odpowiedź #10 : Marzec 09, 2010, 17:00:05 »
Ok kupilem juz czekam na paczke. Mam pytanie... jak przelozyc stary digitizer do nowego lcd????????

Połączone: [time]Marzec 12, 2010, 10:59:40[/time]
:Sbardzo dziekuje k.... mac. Nikt mi nie odpisal nikt sie nie zainteresowal i co?? I u....bałem digitizer w t830.
Dziekuje bardzo szanownemu forum za za...ista pomoc.



Komentarz Administratora warn brak kultury (marcinl)

« Ostatnia zmiana: Marzec 13, 2010, 19:43:28 wysłana przez marcinl »

Offline BOX47

  • Clubowicz
  • *
  • Wiadomości: 84
  • Sprzęt: T 830
Odp: lcd siemens t830
« Odpowiedź #11 : Marzec 20, 2010, 21:23:34 »
nie masz co się unosić że nikt nie odpowiedział
ale jest to zaiste rzadkość że komuś padł LCD
kolega "tranzystor" swego czasu trochę grzebał w sprzęcie i experymentował ale już od dłuższego czasu nie widzę go na forum
sam zresztą ostatnio jestem już "od święta"


Offline Maciekuc

  • Newbie
  • Wiadomości: 14
Odp: lcd siemens t830
« Odpowiedź #12 : Marzec 21, 2010, 18:27:27 »
ok juz zdazylem ochlonac :E


Offline BOX47

  • Clubowicz
  • *
  • Wiadomości: 84
  • Sprzęt: T 830
Odp: lcd siemens t830
« Odpowiedź #13 : Marzec 23, 2010, 18:43:57 »
i jak poradziłeś sobie z wyświetlaczem
chyba w sumie rozebranie i złożenie nie nastręcza problemów tylko trzeba się zmusić kupić odpowiednie narzędzia bo takie małe jest szansa użyć tylko 1 raz w życiu :D


Offline SebastianYarick

  • Newbie
  • Wiadomości: 2
Odp: lcd siemens t830
« Odpowiedź #14 : Marzec 27, 2010, 11:57:51 »
Dostanie sie do wyswietlacza nie nastrecza duzych problemow. Dla mnie problemem bylo rozlozenie obudowy by brzegow nie wyszczerbic i znalezienie srubek schowanych pod gornymi gumkami. Srubokrety kupilem na promocji w realu za 5 PLN.


Offline Maciekuc

  • Newbie
  • Wiadomości: 14
Odp: lcd siemens t830
« Odpowiedź #15 : Kwiecień 06, 2010, 11:05:30 »
Normalnie. Rozlozylem pacjenta na czesci i wymienilem lcd. Jeszcze musialem przelozyc dotyk. Nie dzialal na poczatku, ale przeczyscilem sciezki na folii izopropanolem i poskladalem do kupy. Wszystko dziala jak ta lala. Mam uzywana pluyte glowna do spylenia jakby kto chcial. Wersja z reichu, ale smiga bez problemow. Dodam ze mam praktyke bo 4 lata pracowalem w serwisie gsm.


Offline exstasy

  • Newbie
  • Wiadomości: 19
Odp: lcd siemens t830
« Odpowiedź #16 : Kwiecień 28, 2010, 10:49:11 »