Witam!
MiploSync (v. 1.4.0.9) podczas synchronizacji zgłosił błąd, już nie pamiętam jaki. Okazało się, że próbuje zapisywać plik w katakogu \My Documents\Automapa EU Data\.
AM v. 5.2.0(644) PL0809 (licencja EU, ale bety EU jeszcze nie instalowałem). Urządzenie: Fujitsu LOOX N560. Karta: Transcend SDHC 16GB.
O ile pamiętam, swego czasu Miplo miałem ustawione na zapis w \SD-MMCard\Automapa EU\Data Files. Więc radośnie próbuję zmienić katalog, jednak po wybraniu AutoMapa EU Data (myśląc, że to jest \SD-MMCard\Automapa EU\Data Files) widzę, że w konfiguracji nadal jest \My Documents\Automapa EU Data\.
Zakładam więc nowy plik, wskazując inną nazwę, przy FOLDER wskazując AutoMapa EU Data, przy LOKALIZACJA wybierając SD_MMCard, aby głupek nie dobierał się do pamięci głównej.
Odpalam Automapę, a ta mówi, że nie może przeorganizować pliku POI (piszę z pamięci, nie pamiętam dokładnie). Sprawdzam, co jest grane, a MiploSync nie wrzucił pliku POI do \SD-MMCard\Automapa EU\Data Files, tylko utworzył nowy katalog \SD-MMCard\Automapa EU Data.
Pytanie: jak zmusić Miplo, aby zapisywał plik w podkatalogu \SD-MMCard\Automapa EU\Data Files ? Da się? W pliku XML są tylko subskrybowane kategorie. Gdzie toto ma jakąś konfigurację?
Oczywiście, mogę stworzyć nowy katalog na SD, ale lubię porządek, więc nie jest to dla mnie rozwiązanie.
--
Pozdrawiam.
Adam.