PDAclub.pl

Nawigacja GPS => AutoMapa => Wątek zaczęty przez: Adrianna w Luty 19, 2018, 12:21:23

Tytuł: błąd w AM - nie można wybrać nazwy ulicy
Wiadomość wysłana przez: Adrianna w Luty 19, 2018, 12:21:23
Witajcie,
używam AM 1710 pod Win Ce na Modecom MX3.
Zauważyłam dwa problemy, gdy chciałam się udać do miejscowości Stara Miłosna k. W-wy
1. Nie mogę zrobić spacji między wyrazami. Chyba w ogóle nie ma takiej opcji i po wpisaniu Stara trzeba wybrać Miłosną z długiej listy nazw miejscowości o dwóch członach, jest to dosyć uciążliwe.
2. Wybierając w końcu z listy Starą Miłosną nie mam już możliwości wyboru ulicy, po prostu kieruje mnie do tej miejscowości z arbitralnym
wyborem ulicy (Jeździecka czy jakoś tak)

Macie pomysł w czym leży problem?
Dzięki!
Tytuł: Odp: błąd w AM - nie można wybrać nazwy ulicy
Wiadomość wysłana przez: ycbo w Luty 19, 2018, 12:59:12
Błąd polega na wybieraniu "Stara Miłosna".
Wybierz > Warszawa > Ulica > i jeżeli jest w Warszawie kilka o takiej samej nazwie to masz do wyboru "Nazwa ulicy Wesoła.
Przykład: Warszawa > Dworkowa > Dworkowa, Wesoła, Warszawa = jedziesz na dworkową w Starej Miłosnej.
Dworkowa jest również na Mokotowie.
Administracyjnie Stara Miłosna to Wesoła należąca do Warszawy.
Tytuł: Odp: błąd w AM - nie można wybrać nazwy ulicy
Wiadomość wysłana przez: Adrianna w Luty 19, 2018, 13:22:32
O slodki Jeżu, masz racje, dzięki :)