PDAclub.pl

Nawigacja GPS => AutoMapa => AutoMapa WinCE, WM, WP6.x => Wątek zaczęty przez: Ceberbike w Kwiecień 19, 2010, 11:49:07

Tytuł: Wyłączanie wyświetlacza - w Topazie.
Wiadomość wysłana przez: Ceberbike w Kwiecień 19, 2010, 11:49:07
Witam poszukuje rozwiązania nurtującego mnie problemu.
Jestem użytkownikiem HTC Diamond 2 (Topaz) i AM 6....
Szukam sposobu na wyłączanie wyświetlacza podczas nawigowania /lub zapisywaniu śladu gps przyciskami np. od głośności up/down.
Rozwiązanie to jest mi potrzebne gdyż AM używam do jazdy na rowerze a gdy wyświetlacz jest włączony bardzo szybko "znika" bateria.
Tytuł: Odp: Wyłączanie wyświetlacza - w Topazie.
Wiadomość wysłana przez: RUKAT w Kwiecień 19, 2010, 11:54:35
Menu /ustawienia/przyciski  i tu wyszukać odpowiednią opcję i przyporządkować do jakiegoś przycisku lub do pozycji w "moje menu"

RTMF
Tytuł: Odp: Wyłączanie wyświetlacza - w Topazie.
Wiadomość wysłana przez: Rybson w Kwiecień 19, 2010, 11:57:25
przeczytaj ten wątek:

http://pdaclub.pl/forum/leo/jak-wylaczyc-ekran-w-trakcie-nawigacji-i-nie-stracic-fixa/ (http://pdaclub.pl/forum/leo/jak-wylaczyc-ekran-w-trakcie-nawigacji-i-nie-stracic-fixa/)


jest tam program do ściągnięcia który wyłącza ekran  bez straty fix-a

Hd2ProximityScreenOff-0.2

wprawdzie jest w dziale LEO ale może pomoże
Tytuł: Odp: Wyłączanie wyświetlacza - w Topazie.
Wiadomość wysłana przez: RUKAT w Kwiecień 19, 2010, 18:52:43
Ale po co  :shock:  przecież tak jak opisałem wcześniej AM ma stosowną opcję  :-?