Autor Wątek: Omnia lite i Auto mapa problem przy starcie  (Przeczytany 1615 razy)

0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Stasiekkk

  • Newbie
  • Wiadomości: 3
  • Sprzęt: Omnia Lite
Omnia lite i Auto mapa problem przy starcie
« : Listopad 28, 2010, 11:28:15 »
Witam serdecznie.
Mam taki problem przy wlaczaniu Auto Mapy juz sam ekran startowy jest nie czytelny nic nie widac jest wszystko zamazane, ale dziala, trzeba zminimalizowac kilka razy cos ponacisakac i dopiero po chwili obraz jest normalny. Zaraz po zainstalowaniu przy pierwszym wlaczeniu jest wszystko ok dopiero pozniej przy kolejnych razach tak sie dzieje. Probowalem juz z roznymi wersjami i z kazda jest tak samo. Nie znam sie na tyle dobrze ale wydaje mi sie, ze moze brakuje mi jakis sterownikow od grafiki albo jakis inny program przeszkadza. Postaram sie zamiescic jak najszybciej screena, na razie prosze o pomoc moze ktos mial cos takiego u siebie.


PDAclub.pl

Omnia lite i Auto mapa problem przy starcie
« : Listopad 28, 2010, 11:28:15 »
R E K L A M A:


Offline Dolek

  • Clubowicz
  • *****
  • Wiadomości: 2021
  • Sprzęt: Waze znakomicie się sprawuje
Odp: Omnia lite i Auto mapa problem przy starcie
« Odpowiedź #1 : Listopad 28, 2010, 12:08:12 »
Miałem swojego czasu Omnię Lite i działała AM całkiem znośnie.

Wersja legalna czy patchowana ??


Offline kotopies

  • Clubowicz
  • ***
  • Wiadomości: 422
  • Sprzęt: Xperia T
Odp: Omnia lite i Auto mapa problem przy starcie
« Odpowiedź #2 : Grudzień 04, 2010, 01:59:44 »
nie kojarzę takiego problemu z omnią lite. więc coś nie tak musi być z konkretnym egzemplarzem o lite, lub instalacją automapy.