pongster jest jednym z kucharzy z najdłuższym stażem - a jego seria hyper nie ograniczała się do leo
daje bardzo dobre wsparcie na forum (szkoda, że nie na naszym ...), używałem jego buildów w czasach sd
pongster robi też cyanogenmod i na tych dwóch dla leo się koncemtruje
wątku rzeczywiście nie ma ale posty są, tyle, że trzeba szukać "hyperdroid" - "gbx" pojawiło się później, zatem niech będzie ten wątek jako supportowy
drenaż BT 60mA jest związany z jądrem i występuje chyba we wszystkich dzisiejszych romach - nie ma na to lekarstwa
mi depresyjna kolorystyka nie pasowała i w wersjach do v5 (ostatnia jaką testowałem) nie można było przywrócić stockowego wyglądu gingerbreada, co mnie ostatecznie zniechęciło
co do technicznej strony to ten rom był świetny, ale na dziś wolałbym cyanogenmod'a od pongstera
o umiejętnościach pongstera niech świadczy to, że schodzi na dużo niższy poziom niż większość kucharzy z xda:
Again, THIS is NOT a PORT... its Completely Built FROM SOURCE, Fully Optimized and Tweaked for the HD2!
podobnie jest dla jego cyanogenmoda
nand w euro leo z radiem 2.15 to około 415 MB, czyli dla 150 MB system pozostaje około 260 MB na userdata i pewnie z 20-30 MB zejdzie na dzień dobry
generalnie 150 MB system pozwala na załadowanie wszystkich romów bez sense, w tym miui i daje ponad 200 MB na userdata - i tego się trzymam
ps: wreszcie się ruszyłeś poza cleandroida