Autor Wątek: Acer n10  (Przeczytany 3286 razy)

0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Krzysiek1

  • Newbie
  • Wiadomości: 6
Acer n10
« : Grudzień 12, 2003, 14:32:25 »
Szukam ludzi posadających tego palma, potrzebuję pomocy


PDAclub.pl

Acer n10
« : Grudzień 12, 2003, 14:32:25 »
R E K L A M A:


Offline perla

  • Clubowicz
  • ******
  • Wiadomości: 2689
  • Sprzęt: Samsung Tab2- 7, Galaxy S2 , Kindle 3,
Acer n10
« Odpowiedź #1 : Grudzień 12, 2003, 15:30:16 »
Ciekawe jak wielu odwiedzajacych go ma ? To nowe urzadzenie.


Offline Krzysiek1

  • Newbie
  • Wiadomości: 6
Acer n10
« Odpowiedź #2 : Grudzień 12, 2003, 15:54:33 »
Na pewno ktoś coś takiego ma. Miałem okazję kupić w bardzo dobrym stanie więc zaryzykowałem. Jak na razie jestem bardzo, bardzo zadowolony.


Offline Kusiu

  • Global Moderator
  • *****
  • Wiadomości: 3968
  • VIP Level: 270
Acer n10
« Odpowiedź #3 : Grudzień 12, 2003, 18:23:12 »
Jaki masz problem? Po to jest forum zeby się na nim pytać...


Offline przygod

  • Clubowicz
  • ***
  • Wiadomości: 370
    • http://www.przygod.eu
  • Sprzęt: za często się to zmienia:)
Acer n10
« Odpowiedź #4 : Grudzień 15, 2003, 00:35:18 »
Dokładnie. Powiedz jaki jest problem. Czasem posiadacze innych palmtopów tez moga pomóc:)


Offline junkers

  • Newbie
  • Wiadomości: 1
Acer n10
« Odpowiedź #5 : Grudzień 19, 2003, 14:09:55 »
Mam ten model od paru miesięcy.
Co potrzebujesz?


Offline psion

  • Newbie
  • Wiadomości: 48
Acer n10
« Odpowiedź #6 : Grudzień 20, 2003, 12:39:43 »
Ja również posiadam ten sprzęcik  od dwóch miesięcy , więc pytaj ....?


Offline seabeast

  • Newbie
  • Wiadomości: 18
Acer n10
« Odpowiedź #7 : Grudzień 20, 2003, 13:07:34 »
Ja nie mam tego palma :)


Offline WaldekGo

  • Clubowicz
  • *****
  • Wiadomości: 1522
    • smartphone.net.pl
  • Sprzęt: Touch HD2, TyTN II, Hero, Diamond, HTC p3300, SPV, SPV e200, SPV c500, SPV c550
Acer n10
« Odpowiedź #8 : Styczeń 06, 2004, 12:27:34 »
Tym bardziej, ze jest praktycznie identyczny z FSC Pocket Loox 600, założę się, że z jednej fabryki wychodzą. Najistotniejszą różnicą jest chyba tylko złącze kabla - Acer ma miniUSB.


Offline guzalki

  • Newbie
  • Wiadomości: 7
Acer n10
« Odpowiedź #9 : Luty 05, 2004, 22:15:35 »
A ja mam i jestem zadowolony. Jest solidny ( upadł mi josh 2 razy) i nic mu się nie stało poza zadrapaniami. Naprawdę polecam


Offline psion

  • Newbie
  • Wiadomości: 48
Acer n10
« Odpowiedź #10 : Luty 06, 2004, 15:19:12 »
A czy macie może nakładkę polonizującą InterWrite 8.1 Pro do Acera n10 (wersja angielska - PPC 2003) ???


Offline cawmook

  • Clubowicz
  • ****
  • Wiadomości: 571
    • http://www.hp.pl/ipaq
Acer n10
« Odpowiedź #11 : Luty 06, 2004, 17:35:29 »
nakładkę to my mamy, ale i tak musisz sobie ją kupić w www.mediaoffice.pl


Offline psion

  • Newbie
  • Wiadomości: 48
Acer n10
« Odpowiedź #12 : Luty 06, 2004, 17:53:44 »
A nie mogę kupić jej od Was ?


Offline jastrzomb

  • Clubowicz
  • *
  • Wiadomości: 52
  • VIP Level: 1
Acer n10
« Odpowiedź #13 : Luty 07, 2004, 19:14:50 »
Wlasnie sie zastanawiam nad kupnem tego modelu. Moze ktos go zareklamuje albo mnie zniecheci. Jakies problemy, awarie, konieczna wizyta w serwisie ?


Offline psion

  • Newbie
  • Wiadomości: 48
Acer n10
« Odpowiedź #14 : Luty 08, 2004, 14:20:41 »
Co do mnie to polecam tego palmptopa,zwłaszcza z systemem win CE 4.2 - PPC2003 (bardzo dobre wyniki benchmarków).
Po za tym nie miałem z nim najmniejszego problemu,duża pojemnosc baterii ,dobry wyświetlacz,gniazda SD i CF , niska cena - same plusy.
Podoba mi się też w nim przełącznik blokady wszystkich przycisków - bardzo praktyczna funkcja .


Offline kanczug

  • Administrator
  • *****
  • Wiadomości: 19211
    • http://www.pdaclub.pl
Acer n10
« Odpowiedź #15 : Luty 09, 2004, 22:17:05 »
System PPC 2003 ma funkcje blokowania klawiszy standardowo zaszyta w menu settings - buttons (oczywiscie realizowana programowo).


Offline ell

  • Clubowicz
  • ****
  • Wiadomości: 778
    • http://www.windowsmobile.pl
  • Sprzęt: Motorola Milestone @1GHz
Acer n10
« Odpowiedź #16 : Luty 13, 2004, 23:35:30 »
Zgadza sie, ale nie mozna wtedy zablokowac przyciskow np podczas sluchania mp3 z wylaczonym wyswietlaczem...